Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Külliye camiinde yaprak kıpırdamıyor

NEVŞEHİR 01.04.2021 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Külliye camiinde yaprak kıpırdamıyor

Uzun süredir akıbeti merak konusu olan Nevşehir merkez Külliye camiinde henüz yaprak kıpırdamıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Uzun süredir akıbeti merak konusu olan Nevşehir merkez Külliye camiinde henüz yaprak kıpırdamıyor.     Atıl kalan ve tamamlanarak hizmete açılıp açılamayacağı Nevşehir gündemine sık sık gelen Külliye Camiinin tamamlanabilmesi için hatırlanacağı üzere İl müftülüğünün girişimlerde bulunduğu, iki varlıklı ailenin camiinin tamamlanması için devreye gireceği belirtilmişti. Söz konusu ailelerin camiinin tamamlanması konusunda gerekli girişimde bulunmaması durumunda ise Müftülüğün kendi gayretleriyle camiyi tamamlamak ve bir an önce hizmete açılmasını sağlamak üzere Mart ayı başından itibaren çalışmalara başlayacağı bildirilmişti.     Ancak, Mart ayının tamamlanmasına sayılı günler kala henüz camide yaprak kıpırdamadığı gözlendi.  
Uzun süredir akıbeti merak konusu olan Nevşehir merkez Külliye camiinde henüz yaprak kıpırdamıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Uzun süredir akıbeti merak konusu olan Nevşehir merkez Külliye camiinde henüz yaprak kıpırdamıyor.  

 

Atıl kalan ve tamamlanarak hizmete açılıp açılamayacağı Nevşehir gündemine sık sık gelen Külliye Camiinin tamamlanabilmesi için hatırlanacağı üzere İl müftülüğünün girişimlerde bulunduğu, iki varlıklı ailenin camiinin tamamlanması için devreye gireceği belirtilmişti. Söz konusu ailelerin camiinin tamamlanması konusunda gerekli girişimde bulunmaması durumunda ise Müftülüğün kendi gayretleriyle camiyi tamamlamak ve bir an önce hizmete açılmasını sağlamak üzere Mart ayı başından itibaren çalışmalara başlayacağı bildirilmişti.  

 

Ancak, Mart ayının tamamlanmasına sayılı günler kala henüz camide yaprak kıpırdamadığı gözlendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.