Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köy Muhtarı köyde ikamet etmiyor

İLÇELER 15.08.2020 - 09:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Köy Muhtarı köyde ikamet etmiyor

Nevşehir’de Haberin Merkezi Lale Haber’e Whatsapp ihbar hattından ulaşan bir vatandaşımız Ürgüp İlçesi Karacaören köyü muhtarının köyde ikamet etmediğini iddia etti.
Başkaca kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre de köy Muhtarı Ali Çeri’nin Ürgüp İlçesi 15 Temmuz Mahallesi TOKİ Konutları 1. Etap’ta bulunan evinde ikamet ettiği öğrenilirken vatandaş muhtarın ilgisizliğinden şikâyet ederek Ürgüp Kaymakamlığının bir an önce bu durum hakkında harekete geçmesini belirttiler.   Köydeki birçok kişinin muhtarın köyde ikamet etmek yerine TOKİ’deki evlerinde ikamet ettiğini; sadece resmi olarak ikametlerinin Karacaören Köyü'nde olduğunu, haftanın belirli günlerinde köye gelip geri döndüğünü iddia etti.   Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’yı göreve davet ediyoruz.   İddialar doğrumu ? Doğru ise Muhtar Hakkında herhangi bir soruşturma açılıp açılmadığı konusunda kamuoyuna bir açıklama yapılmasını Karacaören Köyü vatandaşları adına talep ediyoruz.
Nevşehir’de Haberin Merkezi Lale Haber’e Whatsapp ihbar hattından ulaşan bir vatandaşımız Ürgüp İlçesi Karacaören köyü muhtarının köyde ikamet etmediğini iddia etti.

Başkaca kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre de köy Muhtarı Ali Çeri’nin Ürgüp İlçesi 15 Temmuz Mahallesi TOKİ Konutları 1. Etap’ta bulunan evinde ikamet ettiği öğrenilirken vatandaş muhtarın ilgisizliğinden şikâyet ederek Ürgüp Kaymakamlığının bir an önce bu durum hakkında harekete geçmesini belirttiler.

 

Köydeki birçok kişinin muhtarın köyde ikamet etmek yerine TOKİ’deki evlerinde ikamet ettiğini; sadece resmi olarak ikametlerinin Karacaören Köyü'nde olduğunu, haftanın belirli günlerinde köye gelip geri döndüğünü iddia etti.

 

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’yı göreve davet ediyoruz.

 

İddialar doğrumu ? Doğru ise Muhtar Hakkında herhangi bir soruşturma açılıp açılmadığı konusunda kamuoyuna bir açıklama yapılmasını Karacaören Köyü vatandaşları adına talep ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.