MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kısa öykü ve şiir yarışmaların sonuçları belli oldu

EĞİTİM 07.08.2020 - 10:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kısa öykü ve şiir yarışmaların sonuçları belli oldu

57. Ulusal 31.Uluslararası Hacı Bektaş Veli anma törenleri ve kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan kısa öykü, hece vezni ve serbest vezin şiir yarışmaları sonuçları belli oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) 57. Ulusal 31.Uluslararası Hacı Bektaş Veli anma törenleri ve kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan kısa öykü, hece vezni ve serbest vezin şiir yarışmaları sonuçları belli oldu.     Kısa Öykü Yarışması Sonucu  Birinci: Murat Tapar “Duvar” Adlı Öyküsü İle  İkinci: Şerife Güze “Kadıncık Ana; Gül, Ter, Emek” Adlı Öyküsü İle  Üçüncü: İlyas Doğan “Hacı Bektaş Yolunda” Adlı Öyküsü İle       Serbest Vezin Şiir Yarışması Sonucu  Birinci: Murat Tapar “Vasiyet” Adlı Şiiri İle   İkinci Ve Üçüncülüğe Layık Eser Bulunamadı.       Hece Vezni Şiir Yarışması Sonucu  Birinci: Fikret Dikmen ”Analar Anası Kadıncık Ana” Adlı Şiiri İle   İkinci: Sait Ali Akbıyık “Kadıncık Ana” Adlı Şiiri İle   Üçüncü: İbrahim Şaşma “Ben Kadıncık Anayım” Adlı Şiiri İle 
57. Ulusal 31.Uluslararası Hacı Bektaş Veli anma törenleri ve kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan kısa öykü, hece vezni ve serbest vezin şiir yarışmaları sonuçları belli oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) 57. Ulusal 31.Uluslararası Hacı Bektaş Veli anma törenleri ve kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan kısa öykü, hece vezni ve serbest vezin şiir yarışmaları sonuçları belli oldu.  

 

Kısa Öykü Yarışması Sonucu 

Birinci: Murat Tapar “Duvar” Adlı Öyküsü İle 

İkinci: Şerife Güze “Kadıncık Ana; Gül, Ter, Emek” Adlı Öyküsü İle 

Üçüncü: İlyas Doğan “Hacı Bektaş Yolunda” Adlı Öyküsü İle 

 

 

 Serbest Vezin Şiir Yarışması Sonucu 

Birinci: Murat Tapar “Vasiyet” Adlı Şiiri İle 

 İkinci Ve Üçüncülüğe Layık Eser Bulunamadı. 

 

 

 Hece Vezni Şiir Yarışması Sonucu 

Birinci: Fikret Dikmen ”Analar Anası Kadıncık Ana” Adlı Şiiri İle 

 İkinci: Sait Ali Akbıyık “Kadıncık Ana” Adlı Şiiri İle 

 Üçüncü: İbrahim Şaşma “Ben Kadıncık Anayım” Adlı Şiiri İle 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.