Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıçdaroğlu Nevşehir'e geliyor

SİYASET 15.08.2020 - 21:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kılıçdaroğlu Nevşehir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli anma, kültür ve sanat etkinliklerinin açılış günü programı için Nevşehir'e geliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli anma, kültür ve sanat etkinliklerinin açılış günü programı için Nevşehir'e geliyor.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hacıbektaş Veli Anma, Kültür ve Sanat Ekinliklerinin açılış günü programı için Nevşehir'e geleceğini belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun 16.00' da karşılanacağını, 16.10 gibi Hacıbektaş Belediye Başkanlığını ziyaret edeceğini,  16.20'de Kadıncık Ana ziyaretinde bulunacağını, 16.50 de Hacı Bektaş Veli Türbesini ziyaret edeceğini,  Serçeşme açılışına katılacağını ve ardından Hacı Bektaş Kültür Merkezinde yapılacak olan programa katılacağını belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun aynı gün Saat 20.00'da konuşma yaptıktan sonra plaket takdim ederek Nevşehir'den ayrılacağını belirtti.   
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli anma, kültür ve sanat etkinliklerinin açılış günü programı için Nevşehir'e geliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli anma, kültür ve sanat etkinliklerinin açılış günü programı için Nevşehir'e geliyor.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hacıbektaş Veli Anma, Kültür ve Sanat Ekinliklerinin açılış günü programı için Nevşehir'e geleceğini belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun 16.00' da karşılanacağını, 16.10 gibi Hacıbektaş Belediye Başkanlığını ziyaret edeceğini,  16.20'de Kadıncık Ana ziyaretinde bulunacağını, 16.50 de Hacı Bektaş Veli Türbesini ziyaret edeceğini,  Serçeşme açılışına katılacağını ve ardından Hacı Bektaş Kültür Merkezinde yapılacak olan programa katılacağını belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun aynı gün Saat 20.00'da konuşma yaptıktan sonra plaket takdim ederek Nevşehir'den ayrılacağını belirtti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.