Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kıbrıs ve Kore gazileri Vakıf çatısı altında temsil edilecek

NEVŞEHİR 27.09.2021 - 13:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kıbrıs ve Kore gazileri Vakıf çatısı altında temsil edilecek

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, geçtiğimiz günlerde il temsilciliğine getirildiği Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfında Kıbrıs ve Kore gazilerine de hitap edeceklerini dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, geçtiğimiz günlerde il temsilciliğine getirildiği Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfında Kıbrıs ve Kore gazilerine de hitap edeceklerini dile getirdi.     Gazeteci Ali Çamur'un radyo programına konuk olan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı İl Temsilcisi Ramazan Çiftçi, "2008 Yılından bu yana dernek başkanlığını yapıyorum. Bu süreçte Kıbrıs ve Kore gazilerine dernek tüzüğümüzün içeriği nedeniyle kendilerine hitap edemiyorduk. Ancak geçtiğimiz günlerde il temsilciliğine getirildiğim Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı aracılığıyla bunu yapabileceğiz. Buradan Kıbrıs ve Kora Gazisi arkadaşlarımıza sesleniyorum. Gelin bir çatı altında toplanalım. Onlarında sıkıntılarını çözebilmek için mücadele vereceğiz. Gerekli makamlara sorunların çözümü için başvuracağız" açıklamalarında bulundu.  
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, geçtiğimiz günlerde il temsilciliğine getirildiği Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfında Kıbrıs ve Kore gazilerine de hitap edeceklerini dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, geçtiğimiz günlerde il temsilciliğine getirildiği Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfında Kıbrıs ve Kore gazilerine de hitap edeceklerini dile getirdi.  

 

Gazeteci Ali Çamur'un radyo programına konuk olan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı İl Temsilcisi Ramazan Çiftçi, "2008 Yılından bu yana dernek başkanlığını yapıyorum. Bu süreçte Kıbrıs ve Kore gazilerine dernek tüzüğümüzün içeriği nedeniyle kendilerine hitap edemiyorduk. Ancak geçtiğimiz günlerde il temsilciliğine getirildiğim Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı aracılığıyla bunu yapabileceğiz. Buradan Kıbrıs ve Kora Gazisi arkadaşlarımıza sesleniyorum. Gelin bir çatı altında toplanalım. Onlarında sıkıntılarını çözebilmek için mücadele vereceğiz. Gerekli makamlara sorunların çözümü için başvuracağız" açıklamalarında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.