MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KGK Başkanına hayırlı olsun ziyareti

GÜNCEL 12.12.2020 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KGK Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir'de uzun yıllardır yerel ve ulusal medya da çeşitli görevlerde bulunan Gazeteci M. Tolga Karaca Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanlığına getirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de uzun yıllardır yerel ve ulusal medya da çeşitli görevlerde bulunan Gazeteci M. Tolga Karaca Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanlığına getirildi.     Kendisini cemiyet binasında ziyaret eden Manşet Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi ve Gazeteci Ali Çamur, Karaca'ya yeni görevinde başarılar diledi.     Nevşehir'de basın mensuplarının üye bulunduğu bütün cemiyetlerin medya mensuplarının hak ve menfaatlerinin korunması aşamasında önemli bir görev sürdürdüklerini belirten Gazeteci Ali Çamur, "Uzun yıllardır Nevşehir'imizde yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan, zaman zaman birlikte çalışma fırsatımızın da bulunduğu Gazeteci M. Tolga Karaca'nın KGK Başkanlığına getirilmesinden mutluluk duydum. Kendisine ve beraberinde görev yapan tüm meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.    
Nevşehir'de uzun yıllardır yerel ve ulusal medya da çeşitli görevlerde bulunan Gazeteci M. Tolga Karaca Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanlığına getirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de uzun yıllardır yerel ve ulusal medya da çeşitli görevlerde bulunan Gazeteci M. Tolga Karaca Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanlığına getirildi.  

 

Kendisini cemiyet binasında ziyaret eden Manşet Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi ve Gazeteci Ali Çamur, Karaca'ya yeni görevinde başarılar diledi.  

 

Nevşehir'de basın mensuplarının üye bulunduğu bütün cemiyetlerin medya mensuplarının hak ve menfaatlerinin korunması aşamasında önemli bir görev sürdürdüklerini belirten Gazeteci Ali Çamur, "Uzun yıllardır Nevşehir'imizde yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan, zaman zaman birlikte çalışma fırsatımızın da bulunduğu Gazeteci M. Tolga Karaca'nın KGK Başkanlığına getirilmesinden mutluluk duydum. Kendisine ve beraberinde görev yapan tüm meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.