Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KGK Başkanı Karaca; 'Tüm medya mensubu arkadaşlarımızın günü kutlu olsun'

GÜNCEL 10.01.2021 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KGK Başkanı Karaca; 'Tüm medya mensubu arkadaşlarımızın günü kutlu olsun'

Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı M. Tolga Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı M. Tolga Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.    Karaca, “Basın mesleğinde çalışanlarla, çalıştırılanlar arasındaki ilişkilerin düzenlenmesi hakkındaki 212 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği, 10 Ocak 1961 tarihinden beri ülkemizde ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Basın, demokrasinin temel taşlarından bir tanesidir. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan, toplumu bilgilendirme açısından önemli bir meslektir. Topluma doğru haber verme, objektif olma, onurlu, erdemli, adaletli ve vicdanlı bir mesleği icra eden gazeteciler önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Gazetecilerin her türlü ekonomik ve sosyal haklarının korunma altına alınması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması temel öncelik olmalıdır. Bu vesile ile Gazetecilerin çalışma şartlarının daha da iyileştirildiği, örgütlenmelerinin önündeki engellerin kaldırıldığı bir ortamda çalışmaları dileğiyle tüm basın emekçilerinin bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum” dedi. 
Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı M. Tolga Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı M. Tolga Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 

Karaca, “Basın mesleğinde çalışanlarla, çalıştırılanlar arasındaki ilişkilerin düzenlenmesi hakkındaki 212 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği, 10 Ocak 1961 tarihinden beri ülkemizde ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Basın, demokrasinin temel taşlarından bir tanesidir. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan, toplumu bilgilendirme açısından önemli bir meslektir. Topluma doğru haber verme, objektif olma, onurlu, erdemli, adaletli ve vicdanlı bir mesleği icra eden gazeteciler önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Gazetecilerin her türlü ekonomik ve sosyal haklarının korunma altına alınması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması temel öncelik olmalıdır. Bu vesile ile Gazetecilerin çalışma şartlarının daha da iyileştirildiği, örgütlenmelerinin önündeki engellerin kaldırıldığı bir ortamda çalışmaları dileğiyle tüm basın emekçilerinin bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.