Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Kasabasına Kıbrıs’tan Kardeş Şehir Ziyareti

BELEDİYELER 09.06.2016 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Kasabasına Kıbrıs’tan Kardeş Şehir Ziyareti

KKTC Büyükkonu Kasabasından öğretmen ve öğrenciler Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.
KKTC Büyükkonu Kasabasından öğretmen ve öğrenciler Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.       Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Büyükkonut Kasabası arasında 10 yıl önce imzalanan kardeş şehir anlaşması kapsamında Büyükkonut Kasabasında 23 kişilik heyet Kaymaklı Belediyesini ve kasabayı ziyaret etti.     Kaymaklı Kasabasını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler burada Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’dan kasaba hakkında bilgiler alırken Kaymaklı İlkokulunda öğrenciler ile derslere katıldı.       Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yaptığı açıklamada, "10 yıldır KKTC Büyükkonuk kasabası ile kardeş şehiriz. Çeşitli dönemlerde karşılıklı ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Aramızdaki bağı daha da güçlendirerek her alanda olumlu işler ortaya koyarak aktif çalışmalar içerisinde olacağız. Bu ilişkileri karşılıklı sosyal etkinlikler ile genişleterek sürdürmek istiyoruz” dedi     Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Büyükkonut Kasabası Heyeti daha sonra Kaymaklı’da bulunan yeraltı şehrini ve İlkokulu gezerek kasabayı tanıma fırsatı buldu.
KKTC Büyükkonu Kasabasından öğretmen ve öğrenciler Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.

KKTC Büyükkonu Kasabasından öğretmen ve öğrenciler Kaymaklı Kasabasını ziyaret etti.

 

 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Büyükkonut Kasabası arasında 10 yıl önce imzalanan kardeş şehir anlaşması kapsamında Büyükkonut Kasabasında 23 kişilik heyet Kaymaklı Belediyesini ve kasabayı ziyaret etti.

 

 

Kaymaklı Kasabasını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler burada Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’dan kasaba hakkında bilgiler alırken Kaymaklı İlkokulunda öğrenciler ile derslere katıldı.

 

 

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yaptığı açıklamada, "10 yıldır KKTC Büyükkonuk kasabası ile kardeş şehiriz. Çeşitli dönemlerde karşılıklı ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Aramızdaki bağı daha da güçlendirerek her alanda olumlu işler ortaya koyarak aktif çalışmalar içerisinde olacağız. Bu ilişkileri karşılıklı sosyal etkinlikler ile genişleterek sürdürmek istiyoruz” dedi

 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Büyükkonut Kasabası Heyeti daha sonra Kaymaklı’da bulunan yeraltı şehrini ve İlkokulu gezerek kasabayı tanıma fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.