MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

BELEDİYELER 10.11.2017 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

Kaymaklı’da Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yıl dönümü münasebetiyle anma programı düzenledi.
  Kaymaklı Belediyesi Atatürk büstü önünde düzenlenen törene, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. Atatürk anıtı önündeki tören, saygı duruşuyla başladı. Saat 09.05’i gösterdiğinde beldede hayat durdu. Törene katılanların yanı sıra çevredeki vatandaşlar da sirenlerin çalmasıyla araçlarından inip saygı duruşuna geçti. İstiklal Marşı okunup, 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.   Başkan Elma 10 Kasım münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Elma mesajında, “Bugün 10 Kasım. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılı. Milletimiz için 10 Kasım bir yas günü olduğu kadar Türkiye Cumhuriyetiyle yaşayacak olan Büyük Önder Atatürk’ü anma ve anlama günüdür. O’nu anıyor ve anlamaya çalışıyoruz. Anlamamız gereken en değerli nokta da Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyete yön veren kurucu ilkelerdir. Savaş sonrası yaptığı inkılaplarla, bir yandan genç Türkiye’nin oturması gerektiği temelleri gerçekleştirmiş, bir yandan da ülkemizin modem ülkeler seviyesine çıkması için milletiyle birlikte, ondan aldığı güçle büyük bir enerji harcamıştır. Gazi Mustafa Kemal’i minnet ve saygıyla anıyoruz” dedi
Kaymaklı’da Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yıl dönümü münasebetiyle anma programı düzenledi.

 

Kaymaklı Belediyesi Atatürk büstü önünde düzenlenen törene, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. Atatürk anıtı önündeki tören, saygı duruşuyla başladı. Saat 09.05’i gösterdiğinde beldede hayat durdu. Törene katılanların yanı sıra çevredeki vatandaşlar da sirenlerin çalmasıyla araçlarından inip saygı duruşuna geçti. İstiklal Marşı okunup, 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

 

Başkan Elma 10 Kasım münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Elma mesajında, “Bugün 10 Kasım. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılı. Milletimiz için 10 Kasım bir yas günü olduğu kadar Türkiye Cumhuriyetiyle yaşayacak olan Büyük Önder Atatürk’ü anma ve anlama günüdür. O’nu anıyor ve anlamaya çalışıyoruz. Anlamamız gereken en değerli nokta da Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyete yön veren kurucu ilkelerdir. Savaş sonrası yaptığı inkılaplarla, bir yandan genç Türkiye’nin oturması gerektiği temelleri gerçekleştirmiş, bir yandan da ülkemizin modem ülkeler seviyesine çıkması için milletiyle birlikte, ondan aldığı güçle büyük bir enerji harcamıştır. Gazi Mustafa Kemal’i minnet ve saygıyla anıyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.