MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Öğrencileri Ücretsiz Taşıyor

BELEDİYELER 20.09.2017 - 18:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Öğrencileri Ücretsiz Taşıyor

Kaymaklı Belediyesi, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında da öğrencilere ücretsiz servis hizmeti vermeye devam ediyor.
  Kaymaklı Belediyesi, her yıl düzenli olarak, okul günleri sabah belli noktalardan aldığı öğrencileri, beldede bulunan okullara ücretsiz taşımaya devam ediyor. Servislerle sabah belirlenen noktalardan hareket ederek okullarına ulaşan öğrenciler, akşam çıkış saatlerinde de okul önlerinden hareket ederek evlerine zamanında ve güvenle ücretsiz ulaşıyor.   Öğrenciler ve velileri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Kaymaklı Belediyesi yapmış olduğu bu hizmetle eğitime ve eğitim gören öğrencilere büyük bir katkı sağlıyor. Belediye Başkanı Halit Elma, geleceğimiz olarak nitelendirdiği öğrenciler için eğitimde fırsat eşitliği yaratma amaçlarının olduğunu belirtti. Başkan Elma: “Belediyemizin önceliklerinden biriside çocuklar ve öğrencilerdir. Onların eğitimleri için gereken ne ise yapılacaktır” dedi.
Kaymaklı Belediyesi, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında da öğrencilere ücretsiz servis hizmeti vermeye devam ediyor.

 

Kaymaklı Belediyesi, her yıl düzenli olarak, okul günleri sabah belli noktalardan aldığı öğrencileri, beldede bulunan okullara ücretsiz taşımaya devam ediyor. Servislerle sabah belirlenen noktalardan hareket ederek okullarına ulaşan öğrenciler, akşam çıkış saatlerinde de okul önlerinden hareket ederek evlerine zamanında ve güvenle ücretsiz ulaşıyor.

 

Öğrenciler ve velileri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Kaymaklı Belediyesi yapmış olduğu bu hizmetle eğitime ve eğitim gören öğrencilere büyük bir katkı sağlıyor. Belediye Başkanı Halit Elma, geleceğimiz olarak nitelendirdiği öğrenciler için eğitimde fırsat eşitliği yaratma amaçlarının olduğunu belirtti. Başkan Elma: “Belediyemizin önceliklerinden biriside çocuklar ve öğrencilerdir. Onların eğitimleri için gereken ne ise yapılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.