Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Çalışıyor

BELEDİYELER 17.05.2016 - 09:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Çalışıyor

Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.
  Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yaptığı açıklamada daha önce yer yer yapmış olduğumuz alt yapı çalışmalarına kasabamız Camikebir ve Bekirağa mahallelerinde devam ediyoruz dedi. Elma, “Belediyemiz tarafından kasabamız Camikebir ve Bekirağa mahallerinin bir kısmında İmar Kanunu'nun 18. maddesi uygulanması sonucu ortaya çıkan imar yollarında altyapı çalışmaları başladı. Yolların belirlenmesi sonucu su, kanalizasyon şebekeleri döşenmeye başlamış olup alt yapısı tamamlanan yolların kilitli parke taşı ile kaplanmasına başlandı. Altyapı çalışmaları ve taş döşeme yatırımlarımız kasabamıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yaptığı açıklamada daha önce yer yer yapmış olduğumuz alt yapı çalışmalarına kasabamız Camikebir ve Bekirağa mahallelerinde devam ediyoruz dedi. Elma, “Belediyemiz tarafından kasabamız Camikebir ve Bekirağa mahallerinin bir kısmında İmar Kanunu'nun 18. maddesi uygulanması sonucu ortaya çıkan imar yollarında altyapı çalışmaları başladı. Yolların belirlenmesi sonucu su, kanalizasyon şebekeleri döşenmeye başlamış olup alt yapısı tamamlanan yolların kilitli parke taşı ile kaplanmasına başlandı. Altyapı çalışmaları ve taş döşeme yatırımlarımız kasabamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.