Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Atatürk Ortaokulunda Tübitak Bilim Şenliği

NEVŞEHİR 23.05.2017 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Atatürk Ortaokulunda Tübitak Bilim Şenliği

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK Bilim Şenliği, düzenlenen törenle açıldı.
Kaymaklı Atatürk Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK Bilim Şenliği, düzenlenen törenle açıldı.    Şenliğin açılışına Belediye Başkanı Halit Elma, Derinkuyu Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.    Açılıştan önce Atatürk Ortaokulu Müdürü İrfan Açıkgöz, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya okula verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Elma, eğitime desteklerinin her daim süreceğini belirterek, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.    Başkan Elma ve beraberindeki heyet, açılışın ardından standları ziyaret ederek, öğrencilerin projeleri hakkında bilgiler aldı. Heyet güneş enerjisinin kullanımı ile ilgili hazırlanan "Güneşte Demlerim Çayımı" adlı projede sadece güneş enerjisi kullanılarak hazırlanan çayın tadına baktı.    
Kaymaklı Atatürk Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK Bilim Şenliği, düzenlenen törenle açıldı.

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK Bilim Şenliği, düzenlenen törenle açıldı. 

 

Şenliğin açılışına Belediye Başkanı Halit Elma, Derinkuyu Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

 

Açılıştan önce Atatürk Ortaokulu Müdürü İrfan Açıkgöz, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya okula verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Elma, eğitime desteklerinin her daim süreceğini belirterek, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 


 
Başkan Elma ve beraberindeki heyet, açılışın ardından standları ziyaret ederek, öğrencilerin projeleri hakkında bilgiler aldı. Heyet güneş enerjisinin kullanımı ile ilgili hazırlanan "Güneşte Demlerim Çayımı" adlı projede sadece güneş enerjisi kullanılarak hazırlanan çayın tadına baktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.