Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Maraşlı bayram sonrası şehit ailelerini ziyaret etti

İLÇELER 06.08.2020 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymakam Maraşlı bayram sonrası şehit ailelerini ziyaret etti

Ürgüp ilçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı ilçe merkezi ve köylerde bulunan Şehit ve Gazi ailelerini Covid-19 tedbirleri kapsamımda ziyaret ederek Kurban bayramlarını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı ilçe merkezi ve köylerde bulunan Şehit ve Gazi ailelerini Covid-19 tedbirleri kapsamımda ziyaret ederek Kurban bayramlarını kutladı.    Kaymakam Maraşlı dünya genelindeki coronavirüs salgını nedeniyle maske ve sosyal mesafe gibi hastalığın bulaşma yolunu engelleyecek tedbirlerle gerçekleştirdiği ziyaretlerinde aileleri de hastalık hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şehit ve Gazilerin değerli ailelerinin Mübarek Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Mehmet Maraşlı evlatlarını, eşlerini kardeşlerini, devleti ve milleti için canlarını feda etmiş Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, Gazileri de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dileyerek bayramlarını kutladı. 
Ürgüp ilçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı ilçe merkezi ve köylerde bulunan Şehit ve Gazi ailelerini Covid-19 tedbirleri kapsamımda ziyaret ederek Kurban bayramlarını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçe Kaymakamımız Mehmet Maraşlı ilçe merkezi ve köylerde bulunan Şehit ve Gazi ailelerini Covid-19 tedbirleri kapsamımda ziyaret ederek Kurban bayramlarını kutladı. 

 

Kaymakam Maraşlı dünya genelindeki coronavirüs salgını nedeniyle maske ve sosyal mesafe gibi hastalığın bulaşma yolunu engelleyecek tedbirlerle gerçekleştirdiği ziyaretlerinde aileleri de hastalık hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şehit ve Gazilerin değerli ailelerinin Mübarek Kurban Bayramlarını kutlayan Kaymakam Mehmet Maraşlı evlatlarını, eşlerini kardeşlerini, devleti ve milleti için canlarını feda etmiş Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, Gazileri de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dileyerek bayramlarını kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.