MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli minik eller hamur açtı

EĞİTİM 12.12.2018 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli minik eller hamur açtı

Özel Kardelen Anaokulu, öğrencilerinin sosyal, kültürel ve psiko-motor gelişimlerine yardımcı olup iyi bir karakter eğitimiyle onları geleceğe hazırlıyor.
  Kardelen Koleji Anaokulu; çocuğun kabiliyet, kapasite ve ilgisini keşfeden bir eğitim modeli uyguluyor. Yaparak, yaşayarak öğrenmenin eğitim sistemimizdeki önemini bilerek etkinliklerimizi uygularken kitap, dergi, poster, akıllı tahta, ritim ve spor aletleri, fen ve doğa deneylerinin yanı sıra gündelik hayatımızda ihtiyacımız olan tüm becerileri de kazandırmayı amaçlamaktayız. Bu sebeple Kardelen Anaokulu öğrencileri minik elleriyle hamur açtı, Minik Kaşifler Fırınında da ekmeklerini pişirdi. Ekmeğin yapım aşamalarını öğrenen minikler bol bol eğlendi. Ayrıca Mevlana’yı Anma ve Anlama Etkinlikleri kapsamında bir pano oluşturdu.   Kardelen Anaokulu çocuğun dokunarak, yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlayan öğretim yöntemini esas almaktadır. Düzenlediği etkinliklerle de bunu göstermektedir.
Özel Kardelen Anaokulu, öğrencilerinin sosyal, kültürel ve psiko-motor gelişimlerine yardımcı olup iyi bir karakter eğitimiyle onları geleceğe hazırlıyor.

 

Kardelen Koleji Anaokulu; çocuğun kabiliyet, kapasite ve ilgisini keşfeden bir eğitim modeli uyguluyor. Yaparak, yaşayarak öğrenmenin eğitim sistemimizdeki önemini bilerek etkinliklerimizi uygularken kitap, dergi, poster, akıllı tahta, ritim ve spor aletleri, fen ve doğa deneylerinin yanı sıra gündelik hayatımızda ihtiyacımız olan tüm becerileri de kazandırmayı amaçlamaktayız. Bu sebeple Kardelen Anaokulu öğrencileri minik elleriyle hamur açtı, Minik Kaşifler Fırınında da ekmeklerini pişirdi. Ekmeğin yapım aşamalarını öğrenen minikler bol bol eğlendi. Ayrıca Mevlana’yı Anma ve Anlama Etkinlikleri kapsamında bir pano oluşturdu.

 

Kardelen Anaokulu çocuğun dokunarak, yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlayan öğretim yöntemini esas almaktadır. Düzenlediği etkinliklerle de bunu göstermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.