MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejine tebrik yağdı

GÜNCEL 30.07.2020 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejine tebrik yağdı

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejine Ulusal ve Yerel Protokolden Tebrik Mesajları Yağdı
  ÖSYM resmi sonuçlarına göre Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir'in YKS Türkiye 1.si olmasıyla birlikte üniversite sınavlarında ilimizden ilk defa Türkiye 1.si çıkmasının ardından birçok kurum ve kuruluş resmi sosyal medya hesaplarından Kardelen Eğitim Kurumlarına tebrik mesajları iletti. Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde eden Kardelen Fen Lisesi öğrencisi YKS Türkiye 1.si Hüseyin Kağan Özdemir'i tebrik etti.   Kardelen Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada, "Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak teveccüh göstererek tebriklerini ileten protokolümüzün değerli üyelerine teşekkür eder, YKS Türkiye 1.si olan öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir'i, ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanacak sıralamaları elde ederek bizleri ayrıca gururlandıran şampiyon öğrencilerimizi, kıymetli velilerimizi ve bu başarılarda büyük pay sahibi olan lider eğitim kadromuzu ve personelimizi tebrik ediyoruz." denildi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejine Ulusal ve Yerel Protokolden Tebrik Mesajları Yağdı

 

ÖSYM resmi sonuçlarına göre Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir'in YKS Türkiye 1.si olmasıyla birlikte üniversite sınavlarında ilimizden ilk defa Türkiye 1.si çıkmasının ardından birçok kurum ve kuruluş resmi sosyal medya hesaplarından Kardelen Eğitim Kurumlarına tebrik mesajları iletti. Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde eden Kardelen Fen Lisesi öğrencisi YKS Türkiye 1.si Hüseyin Kağan Özdemir'i tebrik etti.

 

Kardelen Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada, "Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak teveccüh göstererek tebriklerini ileten protokolümüzün değerli üyelerine teşekkür eder, YKS Türkiye 1.si olan öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir'i, ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanacak sıralamaları elde ederek bizleri ayrıca gururlandıran şampiyon öğrencilerimizi, kıymetli velilerimizi ve bu başarılarda büyük pay sahibi olan lider eğitim kadromuzu ve personelimizi tebrik ediyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.