Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Teröre Lanet

EĞİTİM 20.12.2016 - 11:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden Teröre Lanet

Özel Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencileri Uçhisar Jandarma Karakolunu ziyaret etti.
Özel Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencileri Uçhisar Jandarma Karakolunu ziyaret etti.   Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve Öğrencileri Kayseri’deki hain terör saldırısından dolayı Uçhisar jandarma karakolunu ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular. Karakol’daki askerler Kardelen Koleji’nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ve onlara moral olduklarını söylediler.   Ziyaret katılan Okul müdürü Mürsel Mert şunları değindi; “Öncelikle yaşanan bu üzücü olaydan dolayı hepimizin başı sağ olsun, milletimizin huzurunu birliğini beraberliğini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü hedef alan bu hain ve alçak saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır bizler buna her zaman inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz.” dedi.  
Özel Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencileri Uçhisar Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

Özel Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencileri Uçhisar Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

 

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve Öğrencileri Kayseri’deki hain terör saldırısından dolayı Uçhisar jandarma karakolunu ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular. Karakol’daki askerler Kardelen Koleji’nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ve onlara moral olduklarını söylediler.

 

Ziyaret katılan Okul müdürü Mürsel Mert şunları değindi; “Öncelikle yaşanan bu üzücü olaydan dolayı hepimizin başı sağ olsun, milletimizin huzurunu birliğini beraberliğini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü hedef alan bu hain ve alçak saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır bizler buna her zaman inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.