Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Bayram mesajı

EĞİTİM 30.07.2020 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejinden Bayram mesajı

Türkiye 1.lerinin okulu Özel Kardelen Eğitim Kurumlarından, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.
  Mesajda, "Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.   Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için bir vesiledir bayramlarımız.Unutulmamalıdır ki bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.   Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, gazilerimize duyduğumuz şükranı her fırsatta dile getirmek bizim millet olarak edindiğimiz en önemli hasletimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugünde milli birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan hainlere karşı mücadele sırasında verdiğimiz şehitler bayramların buruk geçmesine neden olmaktadır. Bundan dolayı geçmiş bayramlarda olduğu gibi Kurban Bayramında da şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sarılıp onların sıkıntılarını gidermeli, bayramın bütünleştirici sıcaklığını şehit ailelerinin acılarını ve yaralarını daha fazla sarmak için kullanmalıyız. Biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.   Bu duygu ve düşüncelerle Herkesin huzur içinde, ailesiyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.
Türkiye 1.lerinin okulu Özel Kardelen Eğitim Kurumlarından, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.

 

Mesajda, "Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.

 

Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için bir vesiledir bayramlarımız.Unutulmamalıdır ki bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.

 

Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, gazilerimize duyduğumuz şükranı her fırsatta dile getirmek bizim millet olarak edindiğimiz en önemli hasletimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugünde milli birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan hainlere karşı mücadele sırasında verdiğimiz şehitler bayramların buruk geçmesine neden olmaktadır. Bundan dolayı geçmiş bayramlarda olduğu gibi Kurban Bayramında da şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sarılıp onların sıkıntılarını gidermeli, bayramın bütünleştirici sıcaklığını şehit ailelerinin acılarını ve yaralarını daha fazla sarmak için kullanmalıyız. Biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Herkesin huzur içinde, ailesiyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.