Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yönetim Kurulundan teşekkür

EĞİTİM 23.03.2021 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji Yönetim Kurulundan teşekkür

Nevşehir’de bir ilke imza atarak 2020 YKS Türkiye birinciliği elde eden Hüseyin Kağan Özdemir’e verilen büyük ödülün ardından tebrikler ve teşekkürler yağdı.
  Nevşehir’de bir ilke imza atarak 2020 YKS Türkiye birinciliği elde eden Hüseyin Kağan Özdemir’e verilen büyük ödülün ardından tebrikler ve teşekkürler yağdı. Elde edilen bu büyük başarıya yakışır bir ödül töreni ile il protokolü eşliğinde verilen 2021 model sıfır kilometre araç, bu yıl sınava girecek onlarca öğrenci için motivasyon kaynağı oldu.   Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada; “ Öncelikli olarak Hüseyin’in Üniversite tercihi destekleri noktasında yardımlarını ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Nevşehir Ticaret Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Gümrük Ticaret İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız’a; Öğrencimize ilimizde verdikleri desteklerden dolayı Nevşehir valimiz Sayın İnci Sezer Becel’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Semih Aktekin’e, Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Salaş’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir’e ayrıca Hüseyin’e sürücü belgesini hediye eden değerli kardeşim Öz Başak Sürücü Kursu sahibi Murat Akbudak’a ve Türkiye birincimizin yetişmesinde ve bu büyük başarıda pay sahibi olan Kardelen Koleji idarecilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve kıymetli ailesine teşekkürü ederim.” dedi.
Nevşehir’de bir ilke imza atarak 2020 YKS Türkiye birinciliği elde eden Hüseyin Kağan Özdemir’e verilen büyük ödülün ardından tebrikler ve teşekkürler yağdı.

 

Nevşehir’de bir ilke imza atarak 2020 YKS Türkiye birinciliği elde eden Hüseyin Kağan Özdemir’e verilen büyük ödülün ardından tebrikler ve teşekkürler yağdı. Elde edilen bu büyük başarıya yakışır bir ödül töreni ile il protokolü eşliğinde verilen 2021 model sıfır kilometre araç, bu yıl sınava girecek onlarca öğrenci için motivasyon kaynağı oldu.

 

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada; “ Öncelikli olarak Hüseyin’in Üniversite tercihi destekleri noktasında yardımlarını ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Nevşehir Ticaret Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Gümrük Ticaret İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız’a; Öğrencimize ilimizde verdikleri desteklerden dolayı Nevşehir valimiz Sayın İnci Sezer Becel’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Semih Aktekin’e, Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Salaş’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir’e ayrıca Hüseyin’e sürücü belgesini hediye eden değerli kardeşim Öz Başak Sürücü Kursu sahibi Murat Akbudak’a ve Türkiye birincimizin yetişmesinde ve bu büyük başarıda pay sahibi olan Kardelen Koleji idarecilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve kıymetli ailesine teşekkürü ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.