MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe Öğretmenler Gününü Kutladı

EĞİTİM 23.11.2017 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe Öğretmenler Gününü Kutladı

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe“24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.
  Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe“24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı. Nevşehir eğitimin öncü ve lider kurumu Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe günün anlam ve önemine dair yayınladığı mesajında; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği bu görev geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kaliteli, bilimsel yöntemlerle eğitim almasını üstlenen vefakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Türkiye'de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. Öğretmenlerimiz bir milletin var olmasında ve gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Öğretmenler, toplumun geleceğini inşa ederler. Öğretmenlerin topluma kazandırdıkları bireyler milletlerin geleceklerine yaptıkları en büyük yatırımdır. Bizlerde 24 yıl önce çıktığımız eğitim seferberliği yolunda bu şuur ve hassasiyetle hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bizler biliyoruz ki geleceğine yatırım yapmayan toplumlar yok olmaya mahkûmdur. Toplumların karanlıktan aydınlığa çıkarmanın, gelecek nesillere ufuklar açmanın, değişimin, çağdaşlığın, hoşgörünün, barışın, geçmişin ve geleceğimizin mimarıdır eğitim ve öğretmenlerimiz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın ailelerinden ilk ayrılışlarından itibaren yanlarında olan, onlara yeri geldiğinde annelik yeri geldiğinde babalık yapan, çocuklarımıza okumayı, yazmayı, paylaşmayı öğreten öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu duygu düşünceler ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kardelen Koleji’nin güzide öğretmenlerinin ve fedakârca eğitim veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe“24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe“24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Nevşehir eğitimin öncü ve lider kurumu Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe günün anlam ve önemine dair yayınladığı mesajında; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği bu görev geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kaliteli, bilimsel yöntemlerle eğitim almasını üstlenen vefakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Türkiye'de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. Öğretmenlerimiz bir milletin var olmasında ve gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Öğretmenler, toplumun geleceğini inşa ederler. Öğretmenlerin topluma kazandırdıkları bireyler milletlerin geleceklerine yaptıkları en büyük yatırımdır. Bizlerde 24 yıl önce çıktığımız eğitim seferberliği yolunda bu şuur ve hassasiyetle hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bizler biliyoruz ki geleceğine yatırım yapmayan toplumlar yok olmaya mahkûmdur. Toplumların karanlıktan aydınlığa çıkarmanın, gelecek nesillere ufuklar açmanın, değişimin, çağdaşlığın, hoşgörünün, barışın, geçmişin ve geleceğimizin mimarıdır eğitim ve öğretmenlerimiz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın ailelerinden ilk ayrılışlarından itibaren yanlarında olan, onlara yeri geldiğinde annelik yeri geldiğinde babalık yapan, çocuklarımıza okumayı, yazmayı, paylaşmayı öğreten öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu duygu düşünceler ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kardelen Koleji’nin güzide öğretmenlerinin ve fedakârca eğitim veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.