MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Şampiyonlarını Türkiye’nin En İyi Üniversitelerine Uğurluyor!

EĞİTİM 26.07.2017 - 10:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Şampiyonlarını Türkiye’nin En İyi Üniversitelerine Uğurluyor!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda LYS ve YGS Sonuçlarıyla Farkını Ortaya Koydu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda LYS ve YGS Sonuçlarıyla Farkını Ortaya Koydu.   2017 LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Öncelikli olarak LYS’de büyük başarı gösteren öğrencilerimizi, bizlerden desteklerini bir an olsun bile esirgemeyen velilerimizi ve göstermiş olduğu üstün performansla öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayesinde olan ve her geçen gün yeni başarılara imza atan lider kadromuzu en kalbi duygularla tebrik ediyorum.   Bireysel başarıları elde etmenin yanında kitlesel başarıyı sağlayabilmek de eğitimde son derece önemli bir husustur. Bu bağlamdan hareketle Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencilerimizin LYS’de 100, Özel Kardelen Anadolu Lisesi öğrencilerimizin ise 90 başarı göstererek ülkemizin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleşebilecek puanları almaları da bu yöndeki başarımızı da gözler önüne sermektedir.   Sınavlara hazırlık sürecinde kurumumuzda açılan kurslarla, öğrencilerimizi özel derse veya başka bir kursa muhtaç olmadan en iyi şekilde yetiştiren lider kadromuz, süreç içerisinde öğrencilerimize bire bir koçluk hizmeti sunarak da hem öğrencilerimizin seviyesinin üst düzeye taşınması konusuna hem de kurumumuzda kurmuş olduğumuz sistemin her anlamda en etkili şekilde işleyebilmesine büyük katkı sağlamıştır.   İnsan yetiştirmek, üst düzeyde hassasiyet gösterilmesi gereken ve bilgiyle tecrübenin yoğrulması koşuluyla iyi sonuç veren meşakkatli bir iştir. Bizler de tabiri caizse işin mutfağından yetişmiş, bu bağlamda öğretmenliğin gerek devlet gerek dershane gerekse özel okul gibi tüm kademelerinde uzun yıllar çalışıp mesleğin her yönüyle ilgili birçok bilgi ve tecrübe elde etmiş eğitimcileri olarak bu birikimimizi öğrencilerimize en iyi şekilde aktarabilmenin gayesindeyiz. Nitekim şu an üniversite sınavına giren öğrencilerimizin 4 yıl önce girdikleri SBS sıralamaları 100.000’ler seviyesinde iken kurumumuzdaki çalışmalarla bu başarılarını Türkiye 925.liğine kadar yükseltme başarısını da elde etmişlerdir. Bu yönüyle Kardelen Eğitim Kurumları başarının gerçek mimarı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu başarıları elde eden şampiyon öğrencilerimi, başarıların elde edilmesinde destekleriyle bizlere güç katan değerli velilerimi, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan öğrencilerimize her anlamda rehberlik eden lider kadromuzu tebrik ediyorum. Ayrıca bu süreçte bizlere teveccüh gösteren tüm halkımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.   Öte yandan üniversite tercihlerinin başlaması ile birlikte Kardelen Koleji rehberlik servisi tüm öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek hem kendi öğrencilerine hem de ilimizde bulunan diğer okullardaki öğrencilere yol gösteriyor. "dedi. Yapılan açıklamanın ardından Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert öğrencilere ileriki eğitim hayatlarında başarılar diledi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda LYS ve YGS Sonuçlarıyla Farkını Ortaya Koydu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda LYS ve YGS Sonuçlarıyla Farkını Ortaya Koydu.

 

2017 LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Öncelikli olarak LYS’de büyük başarı gösteren öğrencilerimizi, bizlerden desteklerini bir an olsun bile esirgemeyen velilerimizi ve göstermiş olduğu üstün performansla öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayesinde olan ve her geçen gün yeni başarılara imza atan lider kadromuzu en kalbi duygularla tebrik ediyorum.

 

Bireysel başarıları elde etmenin yanında kitlesel başarıyı sağlayabilmek de eğitimde son derece önemli bir husustur. Bu bağlamdan hareketle Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencilerimizin LYS’de 100, Özel Kardelen Anadolu Lisesi öğrencilerimizin ise 90 başarı göstererek ülkemizin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleşebilecek puanları almaları da bu yöndeki başarımızı da gözler önüne sermektedir.

 

Sınavlara hazırlık sürecinde kurumumuzda açılan kurslarla, öğrencilerimizi özel derse veya başka bir kursa muhtaç olmadan en iyi şekilde yetiştiren lider kadromuz, süreç içerisinde öğrencilerimize bire bir koçluk hizmeti sunarak da hem öğrencilerimizin seviyesinin üst düzeye taşınması konusuna hem de kurumumuzda kurmuş olduğumuz sistemin her anlamda en etkili şekilde işleyebilmesine büyük katkı sağlamıştır.

 

İnsan yetiştirmek, üst düzeyde hassasiyet gösterilmesi gereken ve bilgiyle tecrübenin yoğrulması koşuluyla iyi sonuç veren meşakkatli bir iştir. Bizler de tabiri caizse işin mutfağından yetişmiş, bu bağlamda öğretmenliğin gerek devlet gerek dershane gerekse özel okul gibi tüm kademelerinde uzun yıllar çalışıp mesleğin her yönüyle ilgili birçok bilgi ve tecrübe elde etmiş eğitimcileri olarak bu birikimimizi öğrencilerimize en iyi şekilde aktarabilmenin gayesindeyiz. Nitekim şu an üniversite sınavına giren öğrencilerimizin 4 yıl önce girdikleri SBS sıralamaları 100.000’ler seviyesinde iken kurumumuzdaki çalışmalarla bu başarılarını Türkiye 925.liğine kadar yükseltme başarısını da elde etmişlerdir. Bu yönüyle Kardelen Eğitim Kurumları başarının gerçek mimarı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu başarıları elde eden şampiyon öğrencilerimi, başarıların elde edilmesinde destekleriyle bizlere güç katan değerli velilerimi, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan öğrencilerimize her anlamda rehberlik eden lider kadromuzu tebrik ediyorum. Ayrıca bu süreçte bizlere teveccüh gösteren tüm halkımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Öte yandan üniversite tercihlerinin başlaması ile birlikte Kardelen Koleji rehberlik servisi tüm öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek hem kendi öğrencilerine hem de ilimizde bulunan diğer okullardaki öğrencilere yol gösteriyor. "dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert öğrencilere ileriki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.