Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencileri Türkiye Haritası Koreografisi Oluşturdu

GÜNCEL 23.04.2018 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri Türkiye Haritası Koreografisi Oluşturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nevşehir’de öğrenciler Türkiye haritası koreografisi yaptı.
  Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Türkiye haritası koreografisi yaparak kutladı. Öğrenciler okul bahçesinde ilk olarak kalp koreografisi yapmasının ardından Türkiye haritası oluşturarak kalplerinin Türkiye için çarptığı mesajını tüm dünyaya haykırdı. Öğrenciler tarafından yapılan koreografide öğretmenler ise harita içerisinde Türk bayrağı dalgalandırdılar.   Kardelen koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı 450 öğrenci tarafından yapılan koreografi 2 günlük bir çalışmanın ardından ortaya çıktı dedi. Çamcı, Okulumuz öğrencileri geçtiğimiz yıl şehrimizde dünya çocuklarını ağırlayarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ev sahipliği yaptılar. Bu yıl da Türkiye sınırlarını, vatan coğrafyasını okulumuz bahçesine çizerek vatanın, coğrafyanın, Ulusal egemenliğin ne olduğunu tüm dünyaya ve Türkiye’ye duyurdular.  Koreografimize 3.sınıftan 8.sınıfa kadar 450 öğrencimiz katıldı ve koreografi iki günlük bir hazırlıkla gerçekleştirildi” diye konuştu. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nevşehir’de öğrenciler Türkiye haritası koreografisi yaptı.

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Türkiye haritası koreografisi yaparak kutladı. Öğrenciler okul bahçesinde ilk olarak kalp koreografisi yapmasının ardından Türkiye haritası oluşturarak kalplerinin Türkiye için çarptığı mesajını tüm dünyaya haykırdı. Öğrenciler tarafından yapılan koreografide öğretmenler ise harita içerisinde Türk bayrağı dalgalandırdılar.

 

Kardelen koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı 450 öğrenci tarafından yapılan koreografi 2 günlük bir çalışmanın ardından ortaya çıktı dedi. Çamcı, Okulumuz öğrencileri geçtiğimiz yıl şehrimizde dünya çocuklarını ağırlayarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ev sahipliği yaptılar. Bu yıl da Türkiye sınırlarını, vatan coğrafyasını okulumuz bahçesine çizerek vatanın, coğrafyanın, Ulusal egemenliğin ne olduğunu tüm dünyaya ve Türkiye’ye duyurdular.  Koreografimize 3.sınıftan 8.sınıfa kadar 450 öğrencimiz katıldı ve koreografi iki günlük bir hazırlıkla gerçekleştirildi” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.