Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji, Nevşehir şampiyonu öğrencisini ödüllendirdi

EĞİTİM 04.07.2020 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji, Nevşehir şampiyonu öğrencisini ödüllendirdi

Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Hüseyin Kağan Özdemir ödüllendirildi.
  2020 MSÜ'de Türkiye 50.si ve 2020 Nevşehir birincisi olan Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi olan Hüseyin Kağan Özdemir ödüllendirildi. Ödül töreni sonrasında duygularını şöyle dile getirdi: "5. sınıfta başlamış olduğum Özel Kardelen Kolejindeki eğitim hayatımı bu yıl itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Kardelen Eğitim Kurumları çatısı altında hem ortaokul hem de lise hayatım boyunca hayatım boyunca özlemini duyacağım çok güzel hatıralar biriktirdim. Bugünlere gelmemin ve bu başarıları elde etmemin mimarı olan, benden desteklerini bir an bile esirgemeyen aileme, Özel Kardelen Ortaokulu ve Özel Kardelen Fen Lisesindeki öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum." Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Tabiri caizse çekirdekten Kardelen Eğitim Kurumlarından yetişen, ortaokul sonrasında girdiği TEOG sınavında Türkiye genelindeki on yedi 1.den bir tanesi olarak bizleri gururlandıran Hüseyin Kağan Özdemir, 2020 MSÜ'de de Türkiye 50.si ve Nevşehir birincisi olarak bizleri bir kez daha gururlandırmıştır. Gerek çalışkanlığı gerekse sağlam karakteriyle her birimizin takdirini kazanan öğrencimizin yetişmesinde bizlerden desteğini bir an bile esirgemeyen saygıdeğer velilerim Serpil ve Mahir Özdemir çiftine, ortaokuldan liseye öğrencimizin her yönüyle en iyi şekilde yetişmesi için taşın altına elini her daim düşünmeden sokan ortaokul ve lisedeki lider eğitim kadromuza kendi adıma ve kurumum adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Hüseyin Kağan Özdemir ödüllendirildi.

 

2020 MSÜ'de Türkiye 50.si ve 2020 Nevşehir birincisi olan Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi olan Hüseyin Kağan Özdemir ödüllendirildi. Ödül töreni sonrasında duygularını şöyle dile getirdi: "5. sınıfta başlamış olduğum Özel Kardelen Kolejindeki eğitim hayatımı bu yıl itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Kardelen Eğitim Kurumları çatısı altında hem ortaokul hem de lise hayatım boyunca hayatım boyunca özlemini duyacağım çok güzel hatıralar biriktirdim. Bugünlere gelmemin ve bu başarıları elde etmemin mimarı olan, benden desteklerini bir an bile esirgemeyen aileme, Özel Kardelen Ortaokulu ve Özel Kardelen Fen Lisesindeki öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum."



Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Tabiri caizse çekirdekten Kardelen Eğitim Kurumlarından yetişen, ortaokul sonrasında girdiği TEOG sınavında Türkiye genelindeki on yedi 1.den bir tanesi olarak bizleri gururlandıran Hüseyin Kağan Özdemir, 2020 MSÜ'de de Türkiye 50.si ve Nevşehir birincisi olarak bizleri bir kez daha gururlandırmıştır. Gerek çalışkanlığı gerekse sağlam karakteriyle her birimizin takdirini kazanan öğrencimizin yetişmesinde bizlerden desteğini bir an bile esirgemeyen saygıdeğer velilerim Serpil ve Mahir Özdemir çiftine, ortaokuldan liseye öğrencimizin her yönüyle en iyi şekilde yetişmesi için taşın altına elini her daim düşünmeden sokan ortaokul ve lisedeki lider eğitim kadromuza kendi adıma ve kurumum adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.