Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Hafta Sonu Kursları Tüm Hızıyla Devam

EĞİTİM 25.02.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Hafta Sonu Kursları Tüm Hızıyla Devam

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Hafta Sonu Kursları Aralıksız Devam Ediyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Hafta Sonu Kursları Aralıksız Devam Ediyor.   Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen gitar drama ve çeşitli spor kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Özel Kardelen Koleji’nde düzenlenen kurslarda öğrencilerin el becerilerini geliştirmek, farklı yeteneklerini ortaya çıkarmak ve öğrencilerin keyifli dakikalar geçirmelerini sağlamak amaçlanıyor.   İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı hafta sonu kursları ile ilgili açıklamalarda bulunan ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, şunları kaydetti; “Biz Özel Kardelen Koleji olarak çocukların ilgi alanına göre seçilen aktiviteler sosyalleşmeye katkı sağlarken, aynı zamanda evde oturup bilgisayar başında zaman geçirmelerine de engel oluyoruz. Yıl boyunca sürecek bu kurslarımızda sağlıklı gelişimleri için elimizden geldiğince farklı aktivitelerle destek oluyoruz. Gençlerimizin topluma kazandırılması kültür-sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan kurslarımıza gösterilen ilgiden dolayı bizlerde çok mutlu oluyoruz. Kardelen Koleji olarak uzman kadromuz ile her alanda sloganımızda da dediğimiz gibi, “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz”. Başarılı bir gelecek hiç şüphesiz iyi bir eğitimin yolundan geçer, bizlerde öğrencilerimize iyi bir eğitim ile başarılı bir gelecek sunmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Hafta Sonu Kursları Aralıksız Devam Ediyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Hafta Sonu Kursları Aralıksız Devam Ediyor.

 

Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen gitar drama ve çeşitli spor kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Özel Kardelen Koleji’nde düzenlenen kurslarda öğrencilerin el becerilerini geliştirmek, farklı yeteneklerini ortaya çıkarmak ve öğrencilerin keyifli dakikalar geçirmelerini sağlamak amaçlanıyor.

 

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı hafta sonu kursları ile ilgili açıklamalarda bulunan ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, şunları kaydetti; “Biz Özel Kardelen Koleji olarak çocukların ilgi alanına göre seçilen aktiviteler sosyalleşmeye katkı sağlarken, aynı zamanda evde oturup bilgisayar başında zaman geçirmelerine de engel oluyoruz. Yıl boyunca sürecek bu kurslarımızda sağlıklı gelişimleri için elimizden geldiğince farklı aktivitelerle destek oluyoruz. Gençlerimizin topluma kazandırılması kültür-sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan kurslarımıza gösterilen ilgiden dolayı bizlerde çok mutlu oluyoruz. Kardelen Koleji olarak uzman kadromuz ile her alanda sloganımızda da dediğimiz gibi, “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz”. Başarılı bir gelecek hiç şüphesiz iyi bir eğitimin yolundan geçer, bizlerde öğrencilerimize iyi bir eğitim ile başarılı bir gelecek sunmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.