MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Bahar Şenliği Düzenlendi

EĞİTİM 17.04.2018 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Bahar Şenliği Düzenlendi

Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumlarınca düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği ile Kardelenler baharı eğlenerek karşıladı.
  Kardelen koleji Kampüs alanında düzenlenen muhteşem Bahar Şenliği etkinliğinde Kardelen İlköğretim Öğrencileri de çok eğlendi. Düzenlenen Bahar Şenliği ile amaç, öğrencilerin; özgüven duygularını geliştirmek, becerilerini ortaya çıkarmalarına katkı sağlamak, kaynaşmalarına, tanışmalarına vesile olmak, eğlenme ortamı hazırlamak, yapılan yarışmalar ile onları yarışma kültürüne hazırlamak olduğuna vurgu yapan Kardelen Koleji İdarecileri, öğrenciler ile baharın gelişini kutladı.   Kardelen koleji Geleneksel Bahar Şenliği, palyaço gösterileri ile devam etti. Bireysel ve grup halinde yarışmalar düzenleyen Kardelenler hünerlerini arkadaşların da sergiledi. Kardelenlerin yarışmalarda gösterdikleri üstün performansları da görülmeye değerdi. Palyaço eşliğinde yapılan gösteriler, yüz boyama, sosis balonundan yapılan farklı figürler, halat çekme oyunu, sandalye kaçmaca ve öğrencilerin en fazla zaman geçirdiği şişme oyun parkında ve birbirinden farklı etkinlikler ile kaliteli zaman geçiren Kardelenler eğlenceye doydu.
Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumlarınca düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği ile Kardelenler baharı eğlenerek karşıladı.

 

Kardelen koleji Kampüs alanında düzenlenen muhteşem Bahar Şenliği etkinliğinde Kardelen İlköğretim Öğrencileri de çok eğlendi. Düzenlenen Bahar Şenliği ile amaç, öğrencilerin; özgüven duygularını geliştirmek, becerilerini ortaya çıkarmalarına katkı sağlamak, kaynaşmalarına, tanışmalarına vesile olmak, eğlenme ortamı hazırlamak, yapılan yarışmalar ile onları yarışma kültürüne hazırlamak olduğuna vurgu yapan Kardelen Koleji İdarecileri, öğrenciler ile baharın gelişini kutladı.

 

Kardelen koleji Geleneksel Bahar Şenliği, palyaço gösterileri ile devam etti. Bireysel ve grup halinde yarışmalar düzenleyen Kardelenler hünerlerini arkadaşların da sergiledi. Kardelenlerin yarışmalarda gösterdikleri üstün performansları da görülmeye değerdi. Palyaço eşliğinde yapılan gösteriler, yüz boyama, sosis balonundan yapılan farklı figürler, halat çekme oyunu, sandalye kaçmaca ve öğrencilerin en fazla zaman geçirdiği şişme oyun parkında ve birbirinden farklı etkinlikler ile kaliteli zaman geçiren Kardelenler eğlenceye doydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.