Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Bahar Şenlikleri ve 25. yıl kutlamaları başladı

EĞİTİM 19.03.2019 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Bahar Şenlikleri ve 25. yıl kutlamaları başladı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 25. Yıl Kutlamaları ve Bahar Şenlikleri bugün başladı.
  Kardelen Eğitim Kurumları tarafından 25’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama şenliğinde öğrenciler dans gösterileri ve yarışmalarla eğlenceye doydular. Kardelen Koleji Halı Sahasında ve İlkokul Oyun Sokağında düzenlenen etkinlikler ile Minik Kardelenler doyasıya eğlendi. Müzik eşliğinde balon patlatma, mandal takma, koşu yarışmaları, sandalye kapmaca, halat çekme, yumurta taşıma, karaoke gibi birbirinden eğlenceli yarışmalarla kıyasıya mücadele eden öğrenciler performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Kardelen Eğitim Kurumları tarafından gerçekleştirilen 25. Yıl Kutlamaları ve Bahar Şenlikleri 3 gün boyunca bir dizi spor ve eğlenceli etkinlikleri ile devam edecektir.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 25. Yıl Kutlamaları ve Bahar Şenlikleri bugün başladı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları tarafından 25’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama şenliğinde öğrenciler dans gösterileri ve yarışmalarla eğlenceye doydular. Kardelen Koleji Halı Sahasında ve İlkokul Oyun Sokağında düzenlenen etkinlikler ile Minik Kardelenler doyasıya eğlendi. Müzik eşliğinde balon patlatma, mandal takma, koşu yarışmaları, sandalye kapmaca, halat çekme, yumurta taşıma, karaoke gibi birbirinden eğlenceli yarışmalarla kıyasıya mücadele eden öğrenciler performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Kardelen Eğitim Kurumları tarafından gerçekleştirilen 25. Yıl Kutlamaları ve Bahar Şenlikleri 3 gün boyunca bir dizi spor ve eğlenceli etkinlikleri ile devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.