Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de Online Konferanslar devam ediyor

EĞİTİM 03.12.2020 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de Online Konferanslar devam ediyor

Türkiye 1.lerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Pandemi Döneminde Sınav Başarısı" konulu konferans gerçekleştirildi.
  Türkiye 1.lerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Pandemi Döneminde Sınav Başarısı"  konulu konferans gerçekleştirildi.     Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Rehberlik Uzmanı Levent Örün'ün düzenlediği konferans, Microsoft Teams kanalıyla gerçekleştirildi.  Öğrencilerin yoğun ilgisi ve nokta atışı tespitlerle öğrencilerin pandemi dönemini nasıl fırsata dönüştürebilecekleri ve çalışma programlarında uygulamaları gereken rutinlerin de detaylı şekilde ele alındığı konferans katılımcılardan tam not aldı.  
Türkiye 1.lerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Pandemi Döneminde Sınav Başarısı" konulu konferans gerçekleştirildi.

 

Türkiye 1.lerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Pandemi Döneminde Sınav Başarısı"  konulu konferans gerçekleştirildi.

 

  Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Rehberlik Uzmanı Levent Örün'ün düzenlediği konferans, Microsoft Teams kanalıyla gerçekleştirildi.  Öğrencilerin yoğun ilgisi ve nokta atışı tespitlerle öğrencilerin pandemi dönemini nasıl fırsata dönüştürebilecekleri ve çalışma programlarında uygulamaları gereken rutinlerin de detaylı şekilde ele alındığı konferans katılımcılardan tam not aldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.