Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de akademik başarıyı artırmak İçin öğrenci ve veli konferansları devam ediyor

EĞİTİM 15.10.2019 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen’de akademik başarıyı artırmak İçin öğrenci ve veli konferansları devam ediyor

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Mehmet Gönüler Konferansı gerçekleştirildi.
  Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Mehmet Gönüler Konferansı gerçekleştirildi.   Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında “yeni sınav sistemi, güncellenen soru tarzları, sınav motivasyonu” gibi konularda Özel Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda saat 15.00’te öğrencilere, saat 18.30’da ise velilere yönelik konferans, Eğitimci-Yazar Mehmet Gönüler tarafından gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini sağlamak amacıyla Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında planlamış olduğumuz bir etkinliğimizi daha geride bırakmış bulunmaktayız. Eğitimci-Yazar Mehmet Gönüler tarafından verilen konferansta özellikle yeni nesil sınav soruları ve sınav motivasyonu konuları üzerinde durarak öğrencilerimizin bu yönde kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermeyi amaçladık. Her biri alanında uzman bölgemizin lideri konumunda bulunan eğitim kadromuz rehberliğinde özellikle yeni nesil sınav soruları hakkında daha önceden yapmış olduğumuz çalışmaları destekleyen bir konferans olması yönüyle de öğrencilerimizin bu yönde oluşabilecek kaygılarını da gidermiş olduk. İlgili etkinlikler dahilinde gerçekleştireceğimiz çalışmalar, süreç içerisinde devam edecektir.” Dedi.  
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Mehmet Gönüler Konferansı gerçekleştirildi.

 

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Mehmet Gönüler Konferansı gerçekleştirildi.

 

Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında “yeni sınav sistemi, güncellenen soru tarzları, sınav motivasyonu” gibi konularda Özel Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda saat 15.00’te öğrencilere, saat 18.30’da ise velilere yönelik konferans, Eğitimci-Yazar Mehmet Gönüler tarafından gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini sağlamak amacıyla Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında planlamış olduğumuz bir etkinliğimizi daha geride bırakmış bulunmaktayız. Eğitimci-Yazar Mehmet Gönüler tarafından verilen konferansta özellikle yeni nesil sınav soruları ve sınav motivasyonu konuları üzerinde durarak öğrencilerimizin bu yönde kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermeyi amaçladık. Her biri alanında uzman bölgemizin lideri konumunda bulunan eğitim kadromuz rehberliğinde özellikle yeni nesil sınav soruları hakkında daha önceden yapmış olduğumuz çalışmaları destekleyen bir konferans olması yönüyle de öğrencilerimizin bu yönde oluşabilecek kaygılarını da gidermiş olduk. İlgili etkinlikler dahilinde gerçekleştireceğimiz çalışmalar, süreç içerisinde devam edecektir.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.