Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar'da toplu iş sözleşmesi imzalandı

BELEDİYELER 18.01.2021 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'da toplu iş sözleşmesi imzalandı

Karapınar Belediyesi Personel A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu İş Sözleşmesi imza töreni düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar  Belediyesi Personel A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu İş Sözleşmesi imza töreni düzenlendi.     Törene Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Hızır Gürler, Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş  Sendikası Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih Mutlu katıldı.    Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş; "Karapınar Belediyesi Personel A.Ş' de görev yapan çalışanlarımızın toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Toplu İş Sözleşmemizle Karapınar'ımız için emeğini esirgemeden çalışan işçilerimizin alın terinin karşılığını bizde hiçbir şey esirgemeden vermiş bulunuyoruz. Sözleşmemiz belediyemize, çalışanlarımıza ve sendikamıza hayırlara vesile olsun" dedi.    Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu'da "İmza altına alınan sözleşmemiz belediyemize, çalışanlarımıza ve sendikamıza hayırlara vesile olsun. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" ifadelerinde bulundu. 
Karapınar Belediyesi Personel A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu İş Sözleşmesi imza töreni düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar  Belediyesi Personel A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu İş Sözleşmesi imza töreni düzenlendi.  

 

Törene Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Hızır Gürler, Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş  Sendikası Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih Mutlu katıldı. 

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş; "Karapınar Belediyesi Personel A.Ş' de görev yapan çalışanlarımızın toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Toplu İş Sözleşmemizle Karapınar'ımız için emeğini esirgemeden çalışan işçilerimizin alın terinin karşılığını bizde hiçbir şey esirgemeden vermiş bulunuyoruz. Sözleşmemiz belediyemize, çalışanlarımıza ve sendikamıza hayırlara vesile olsun" dedi. 

 

Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu'da "İmza altına alınan sözleşmemiz belediyemize, çalışanlarımıza ve sendikamıza hayırlara vesile olsun. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.