MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar'a ilk ATM ziraat bankasından

İLÇELER 15.02.2021 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'a ilk ATM ziraat bankasından

Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabasına ilk banka ATM'si yerleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabasına ilk banka ATM'si yerleştirildi.     Belediye Başkanı Yasin Güneş'in girişimleriyle yerleştirilen banka ATM'si kasaba meydanlığında bulunan park alanı içerisinde konuşlandırıldı.     Göreve geldikleri ilk günden itibaren bu konudaki girişimlere başladıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Kasabamızda vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşıp faydalanabilecekleri bir ATM yoktu. Ziraat Bankası yetkilileriyle temasa geçtik. Ve Kasaba meydanlığımız da park alanımıza söz konusu ATM'yi yerleştirdik. Bu hizmetin kasabamıza kazandırılmasında bizlere destek olan AK Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar'a, AK Partili Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe'ye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Sayın Ebubekir Gizligider'e, Ziraat Bankası yetkililerimize ve Acıgöl İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Gül'e teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.  
Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabasına ilk banka ATM'si yerleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabasına ilk banka ATM'si yerleştirildi.  

 

Belediye Başkanı Yasin Güneş'in girişimleriyle yerleştirilen banka ATM'si kasaba meydanlığında bulunan park alanı içerisinde konuşlandırıldı.  

 

Göreve geldikleri ilk günden itibaren bu konudaki girişimlere başladıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Kasabamızda vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşıp faydalanabilecekleri bir ATM yoktu. Ziraat Bankası yetkilileriyle temasa geçtik. Ve Kasaba meydanlığımız da park alanımıza söz konusu ATM'yi yerleştirdik. Bu hizmetin kasabamıza kazandırılmasında bizlere destek olan AK Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar'a, AK Partili Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe'ye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Sayın Ebubekir Gizligider'e, Ziraat Bankası yetkililerimize ve Acıgöl İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Gül'e teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.