Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karaaslan, Ramazan Ayı Mesajı Yayımladı

BELEDİYELER 16.05.2018 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karaaslan, Ramazan Ayı Mesajı Yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan Ramazan ayı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’i hep birlikte karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm Müslüman âlemine kutlu ve hayırlı olsun.  Hadis-i Şerif’de ‘Ramazan orucunu inançla ve karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyerek tutan kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ yer alır. Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek ayın bütün milletimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diler, vatanımız için de en bereketli ay olmasını temenni ederim” dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan Ramazan ayı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’i hep birlikte karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm Müslüman âlemine kutlu ve hayırlı olsun. 
Hadis-i Şerif’de ‘Ramazan orucunu inançla ve karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyerek tutan kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ yer alır. Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek ayın bütün milletimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diler, vatanımız için de en bereketli ay olmasını temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.