MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kar yağışıyla birlikte yoğun sis oluştu

GÜNCEL 15.01.2021 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kar yağışıyla birlikte yoğun sis oluştu

Türkiye'nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan, Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'e yılın ilk karı düştü.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan, Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'e yılın ilk karı düştü.     Uzun süredir yöre halkının da, çiftçisinin de dört gözle beklediği kar yağışla beraber bazı yol güzergahlarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğun siste oluşuyor.     O güzergahlardan biri olan merkeze bağlı Kavak kasabası yol güzergahında araç sürücülerinin oluşabilecek olumsuzluklara karşın temkinli olmaları isteniyor. Kar yağışla birlikte yollarda meydana gelebilecek buzlanmanın da etkisiyle bu tür yollarda araç sürücülerinin hız yapmamaya özen göstermeleri gerekiyor.  
Türkiye'nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan, Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'e yılın ilk karı düştü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan, Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'e yılın ilk karı düştü.  

 

Uzun süredir yöre halkının da, çiftçisinin de dört gözle beklediği kar yağışla beraber bazı yol güzergahlarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğun siste oluşuyor.  

 

O güzergahlardan biri olan merkeze bağlı Kavak kasabası yol güzergahında araç sürücülerinin oluşabilecek olumsuzluklara karşın temkinli olmaları isteniyor. Kar yağışla birlikte yollarda meydana gelebilecek buzlanmanın da etkisiyle bu tür yollarda araç sürücülerinin hız yapmamaya özen göstermeleri gerekiyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.