Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kar yağışı çiftçiyi sevindirdi

NEVŞEHİR 22.02.2021 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kar yağışı çiftçiyi sevindirdi

Nevşehir ve il genelinde son bir kaç haftadır aralıklarla yağan kar özellikle çiftçiyi mutlu etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ve il genelinde son bir kaç haftadır aralıklarla yağan kar özellikle çiftçiyi mutlu etti.     Ülke genelinde yaşanan kuraklık ve susuzluk tehlikesinin son yağışlarla biraz da olsa atlatıldığını belirten Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kaya, Şubat ayının son günlerinde, Mart ayında ve devamında yağışların sürmesini arzu ettiklerini dile getirdi.     Özellikle Nevşehir genelinde kaydedilen kar yağışının yeraltı su kaynaklarının doyurulması ve ekime hazırlanan tarımsal araziler açısından hayati bir önem taşıdığını kaydeden Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında alınabilecek yağışların en az Şubat ayındaki kar yağışları kadar mühim olduğunun da altını çizdi.  
Nevşehir ve il genelinde son bir kaç haftadır aralıklarla yağan kar özellikle çiftçiyi mutlu etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ve il genelinde son bir kaç haftadır aralıklarla yağan kar özellikle çiftçiyi mutlu etti.  

 

Ülke genelinde yaşanan kuraklık ve susuzluk tehlikesinin son yağışlarla biraz da olsa atlatıldığını belirten Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kaya, Şubat ayının son günlerinde, Mart ayında ve devamında yağışların sürmesini arzu ettiklerini dile getirdi.  

 

Özellikle Nevşehir genelinde kaydedilen kar yağışının yeraltı su kaynaklarının doyurulması ve ekime hazırlanan tarımsal araziler açısından hayati bir önem taşıdığını kaydeden Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında alınabilecek yağışların en az Şubat ayındaki kar yağışları kadar mühim olduğunun da altını çizdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.