Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Turizmi Kurtuldu

TURİZM 30.09.2016 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Turizmi Kurtuldu

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz emekli oldu.
Tüm Türkiye’ye adını yapmış olduğu çalışmalardan daha çok 32 kez tayin edilmesi ve 33 kez görevine geri dönmesiyle tayin rekormeni müdür olarak duyuran İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz emekli oldu.     Turizmciler Bayram Ediyor   Nevşehir’in ve Türkiye’nin tayin rekortmen müdürü Velettin Birsöz 1996 yılında başlamış olduğu Nevşehir’de ki görevinden tam 32 kez görevden alınmasına rağmen 33 kez mahkeme yoluyla dönerek adından sıkça söz ettirdi. Birsöz son olarak geçtiğimiz yıl başka bir göreve atanmış ancak yine mahkeme yoluyla Nevşehir’de ki görevine yeniden dönmeyi başarmıştı.   Kapadokya’da turizmciler ile Velettin Birsöz’ün emekli olmasının ardından adeta bugünü bayram ilan etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Nitekim Birsöz görevi boyunca Kapadokya turizmine bir nebze fayda sağlamamış aksine ne zaman ilimize bir bakan gelse ya izne ayrılması ya da raporlu olması turizmcilerin, siyasilerin ve bürokratların tepkisine neden oluyordu.     Birsöz ve Dinler Mahkemelik Olmuştu KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de geçtiğimiz aylarda İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ü eleştirmiş ve Kapadokya turizmine bir katkısı olmadığını beyan etmesinin ardından ise Birsöz kendisine yapılan eleştirileri hazmedemeyip Dinler’i mahkemeye vermişti.     Vali ve Milletvekillerine Teşekkürler İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ün emekli olmasından büyük katkı ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in tutumu etkili oldu. Nitekim Vali Aktaş göreve gelmesiyle birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ü istemediğini ve böylesine dünya harikası bölge olan Kapadokya’nın daha aktif bir müdüre ihtiyacı olduğunu belirtmişti.     Şimdi Yolun Açık Olsun Birsöz Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bir dünya markası olan Kapadokya bölgesini adeta rezil eder tavrın yüzünden senin Nevşehir halkı ve turizmciler asla affetmeyecek. Şimdi gidiyorsun ya artık dönüşün yok Birsöz Efendi. Yolun Açık Olsun… 
Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz emekli oldu.

Tüm Türkiye’ye adını yapmış olduğu çalışmalardan daha çok 32 kez tayin edilmesi ve 33 kez görevine geri dönmesiyle tayin rekormeni müdür olarak duyuran İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz emekli oldu.

 

 

Turizmciler Bayram Ediyor

 

Nevşehir’in ve Türkiye’nin tayin rekortmen müdürü Velettin Birsöz 1996 yılında başlamış olduğu Nevşehir’de ki görevinden tam 32 kez görevden alınmasına rağmen 33 kez mahkeme yoluyla dönerek adından sıkça söz ettirdi. Birsöz son olarak geçtiğimiz yıl başka bir göreve atanmış ancak yine mahkeme yoluyla Nevşehir’de ki görevine yeniden dönmeyi başarmıştı.

 

Kapadokya’da turizmciler ile Velettin Birsöz’ün emekli olmasının ardından adeta bugünü bayram ilan etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Nitekim Birsöz görevi boyunca Kapadokya turizmine bir nebze fayda sağlamamış aksine ne zaman ilimize bir bakan gelse ya izne ayrılması ya da raporlu olması turizmcilerin, siyasilerin ve bürokratların tepkisine neden oluyordu.

 

 

Birsöz ve Dinler Mahkemelik Olmuştu

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de geçtiğimiz aylarda İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ü eleştirmiş ve Kapadokya turizmine bir katkısı olmadığını beyan etmesinin ardından ise Birsöz kendisine yapılan eleştirileri hazmedemeyip Dinler’i mahkemeye vermişti.

 

 

Vali ve Milletvekillerine Teşekkürler

İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ün emekli olmasından büyük katkı ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in tutumu etkili oldu. Nitekim Vali Aktaş göreve gelmesiyle birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ü istemediğini ve böylesine dünya harikası bölge olan Kapadokya’nın daha aktif bir müdüre ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

 

 

Şimdi Yolun Açık Olsun Birsöz

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bir dünya markası olan Kapadokya bölgesini adeta rezil eder tavrın yüzünden senin Nevşehir halkı ve turizmciler asla affetmeyecek. Şimdi gidiyorsun ya artık dönüşün yok Birsöz Efendi. Yolun Açık Olsun… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.