MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Teknopark NESİAD ile Bir Araya Geldi

NEVŞEHİR 11.08.2018 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Teknopark NESİAD ile Bir Araya Geldi

Kapadokya Teknopark, Nevşehirli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (NESİAD) bölgenin Genç İş Adamları ile bir araya geldi.
  Bölgenin Ar-Ge üssü olması için hem kamu kurum ve kuruşları ile hem de STK’lar ile görüşmelere ve fikir alışverişine devam eden Kapadokya Teknopark (TTO, Kuluçka Merkezi), iş adamlarında Ar-Ge ve proje hazırlama kültürünün oluşması için çalışmalarını sürdürüyor.   Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serap Çoban, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cevahir Altınkaynak ve Teknopark/TTO uzmanlarının bulunduğu toplantıya NESİAD’a üye iş adamları yoğun ilgi gösterdi. Teknoparkların bölge ekonomisine ve firmalara sağladığı avantajların, Kapadokya Teknopark’ın, TTO ve Kuluçka Merkezi faaliyetlerinin ve sunduğu hizmetlerin tanıtımı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ünsalan tarafından yapıldıktan sonra bölgede patent kültürünün oluşturularak patentli buluşların sayısının arttırılmasının önemi konusunda Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Birimi Uzmanları Dr. Öğretim Üyesi Kubilay Atik ve Dr. Öğretim Üyesi Ebru Topcu tarafından Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Farkındalık Eğitimi düzenlendi.   NESİAD üyesi Nevşehirli Genç İş Adamları ile Ar-Ge, hibe ve fon kaynakları, proje hazırlama ve patent konularında soru-cevap şeklinde ilerleyen toplantıda Üniversite-Sanayi iş birliğinin önemi vurgulandı.
Kapadokya Teknopark, Nevşehirli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (NESİAD) bölgenin Genç İş Adamları ile bir araya geldi.

 

Bölgenin Ar-Ge üssü olması için hem kamu kurum ve kuruşları ile hem de STK’lar ile görüşmelere ve fikir alışverişine devam eden Kapadokya Teknopark (TTO, Kuluçka Merkezi), iş adamlarında Ar-Ge ve proje hazırlama kültürünün oluşması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serap Çoban, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cevahir Altınkaynak ve Teknopark/TTO uzmanlarının bulunduğu toplantıya NESİAD’a üye iş adamları yoğun ilgi gösterdi. Teknoparkların bölge ekonomisine ve firmalara sağladığı avantajların, Kapadokya Teknopark’ın, TTO ve Kuluçka Merkezi faaliyetlerinin ve sunduğu hizmetlerin tanıtımı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ünsalan tarafından yapıldıktan sonra bölgede patent kültürünün oluşturularak patentli buluşların sayısının arttırılmasının önemi konusunda Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Birimi Uzmanları Dr. Öğretim Üyesi Kubilay Atik ve Dr. Öğretim Üyesi Ebru Topcu tarafından Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Farkındalık Eğitimi düzenlendi.

 

NESİAD üyesi Nevşehirli Genç İş Adamları ile Ar-Ge, hibe ve fon kaynakları, proje hazırlama ve patent konularında soru-cevap şeklinde ilerleyen toplantıda Üniversite-Sanayi iş birliğinin önemi vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.