MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Sanat Kampı Karlık Evi'nde Başladı

KÜLTÜR-SANAT 24.01.2018 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Sanat Kampı Karlık Evi'nde Başladı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Karlık Evi’nde 15 ülkeden gelen sanatçıların katılımıyla 15.Uluslararası Kapadokya sanat buluşması başladı.
  Uçhisar Karlık Evi’nde 21 Ocak 2018 de başlayan 15. Uluslararası sanat kampı resim, seramik ve grafik sanatlar dallarında, 15 ülkeden 15 sanatçının katılımıyla gerçekleşen sanat kampı 30 Ocak tarihinde sona erecek.  Kapadokya’da sanat kampına katılmak üzere İran’dan gelen Elham Ghobadı, Kapadokya bölgesine ve burada bulunana sanat kampına ilk kez geldiğini ve bundan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi. İngiltere’den Kapadokya’da bulunan sanat kampına katılmak üzere gelen Panni Poh Yoke Loh’da, “Kapadokya’da bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Kapadokya bölgesine ilk kez geliyorum. Burada sanat için olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizleri misafir eden Karlık Evi sahibi Abdulllah Şen’e teşekkür ederim” diye konuştu.   Bu yıl 15. Uluslar arası sanat kampını düzenlediklerini belirten Karlık Evi sahibi Abdullah Şen’de ise açıklamasında, “ Bu yıl 15.yılımız. Bizim için özel bir yıl ve özel bir konsept oluyor. 15 ülkeden 15 sanatçı ve 15.yıl diye farklı kültürlerden gelen farklı ülkelerden gelen sanatçıları Kapadokya’da buluşturduk. Ortak dil sanat. Bu çalışmalarımız 15 yıldır devam ediyor. Anadolu’da sanat adına bir meşale yaktık.  Umarım bu meşale uzun yıllar sönmeden devam eder. Sanatçılar Kapadokya’ya hayran ve her biri ilk geldiğimiz gün kısa bir gezi yaptığımız zaman hayranlıklarını dile getirdiler” diye konuştu.   Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde düzenlenen 15. Uluslar arası sanat kampına 30 Ocak tarihinde sona erecek.   
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Karlık Evi’nde 15 ülkeden gelen sanatçıların katılımıyla 15.Uluslararası Kapadokya sanat buluşması başladı.

 

Uçhisar Karlık Evi’nde 21 Ocak 2018 de başlayan 15. Uluslararası sanat kampı resim, seramik ve grafik sanatlar dallarında, 15 ülkeden 15 sanatçının katılımıyla gerçekleşen sanat kampı 30 Ocak tarihinde sona erecek.  Kapadokya’da sanat kampına katılmak üzere İran’dan gelen Elham Ghobadı, Kapadokya bölgesine ve burada bulunana sanat kampına ilk kez geldiğini ve bundan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi. İngiltere’den Kapadokya’da bulunan sanat kampına katılmak üzere gelen Panni Poh Yoke Loh’da, “Kapadokya’da bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Kapadokya bölgesine ilk kez geliyorum. Burada sanat için olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizleri misafir eden Karlık Evi sahibi Abdulllah Şen’e teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Bu yıl 15. Uluslar arası sanat kampını düzenlediklerini belirten Karlık Evi sahibi Abdullah Şen’de ise açıklamasında, “ Bu yıl 15.yılımız. Bizim için özel bir yıl ve özel bir konsept oluyor. 15 ülkeden 15 sanatçı ve 15.yıl diye farklı kültürlerden gelen farklı ülkelerden gelen sanatçıları Kapadokya’da buluşturduk. Ortak dil sanat. Bu çalışmalarımız 15 yıldır devam ediyor. Anadolu’da sanat adına bir meşale yaktık.  Umarım bu meşale uzun yıllar sönmeden devam eder. Sanatçılar Kapadokya’ya hayran ve her biri ilk geldiğimiz gün kısa bir gezi yaptığımız zaman hayranlıklarını dile getirdiler” diye konuştu.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde düzenlenen 15. Uluslar arası sanat kampına 30 Ocak tarihinde sona erecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.