Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’nın İçler Acısı Hali

TURİZM 13.02.2018 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya’nın İçler Acısı Hali

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin içler acısı hali yerli ve yabancı turistlerin büyük tepkisini çekti.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde atılan çöp ve moloz yığınları bölge belediyelerinin ve turizmcilerin ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Avanos’a bağlı Çavuşin köyünde objektiflere yansıyan fotoğraf karesi belediyelerin ve bölge turizmcilerinin dünyada eşi benzeri olmayan bölgemize ne denli sahip çıktıklarının adeta bir göstergesi olarak yansıyor.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bölgemizde yaşanan bu denli çirkin görüntünün en kısa zamanda yetkililer tarafından gerekli yerlere vereceği talimata inancımız tamdır. Unutmayalım dünyada başka Kapadokya yok. 
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin içler acısı hali yerli ve yabancı turistlerin büyük tepkisini çekti.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde atılan çöp ve moloz yığınları bölge belediyelerinin ve turizmcilerin ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Avanos’a bağlı Çavuşin köyünde objektiflere yansıyan fotoğraf karesi belediyelerin ve bölge turizmcilerinin dünyada eşi benzeri olmayan bölgemize ne denli sahip çıktıklarının adeta bir göstergesi olarak yansıyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bölgemizde yaşanan bu denli çirkin görüntünün en kısa zamanda yetkililer tarafından gerekli yerlere vereceği talimata inancımız tamdır. Unutmayalım dünyada başka Kapadokya yok. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.