Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya konuşmalarında Kapadokya turizmi konuşulacak

EĞİTİM 15.06.2020 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya konuşmalarında Kapadokya turizmi konuşulacak

Kapadokya Üniversitesinin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanan “Kapadokya Konuşmaları”nda, konunun uzmanları ile “Kapadokya’nın Kalkındırılmasında Turizmin Rolü” konuşulacak.
  Kapadokya Üniversitesinin Youtube kanalından bir süredir canlı olarak yayınlanan ve Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, Prof. Dr. Aşkın Asan ve Şeref Oğuz gibi önemli isimlerin konuk olarak ağırlandığı Kapadokya Konuşmalarında, “Kapadokya’nın Kalkındırılmasında Turizmin Rolü” konusu işlenecek.   TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, KÜSİ Çalışma Grubu Nevşehir İl Temsilcisi Rıfat Benveniste, Nevşehir Turist Rehberleri Odası Başkanı Yunis Ünal ile TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir’in konuk olacağı ve Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ın moderatörlüğünde yapılacak olan yayın, 16 Haziran Salı günü saat 20:00’da Kapadokya Üniversitesinin Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecek.
Kapadokya Üniversitesinin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanan “Kapadokya Konuşmaları”nda, konunun uzmanları ile “Kapadokya’nın Kalkındırılmasında Turizmin Rolü” konuşulacak.

 

Kapadokya Üniversitesinin Youtube kanalından bir süredir canlı olarak yayınlanan ve Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, Prof. Dr. Aşkın Asan ve Şeref Oğuz gibi önemli isimlerin konuk olarak ağırlandığı Kapadokya Konuşmalarında, “Kapadokya’nın Kalkındırılmasında Turizmin Rolü” konusu işlenecek.

 

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, KÜSİ Çalışma Grubu Nevşehir İl Temsilcisi Rıfat Benveniste, Nevşehir Turist Rehberleri Odası Başkanı Yunis Ünal ile TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir’in konuk olacağı ve Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ın moderatörlüğünde yapılacak olan yayın, 16 Haziran Salı günü saat 20:00’da Kapadokya Üniversitesinin Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.