Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti İle Kapadokya Hastanesi Protokol İmzaladı

SAĞLIK 28.05.2016 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti İle Kapadokya Hastanesi Protokol İmzaladı

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Coşkun Sağlamdin ile Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut gazetecilerin sağlıkta indirimli faydalanması amacıyla ön protokol imzaladı.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Coşkun Sağlamdin  ile Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut gazetecilerin sağlıkta indirimli faydalanması amacıyla ön protokol imzaladı.       Kapadokya Gazetecileri Cemiyeti ile Kapadokya Hastanesi arasında yapılan protokol sonrasında gazeteciler hastanene sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanabilecekler.     Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut yaptığı açıklamada hastanemiz ile Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti arasında yapmış olduğumuz protokol sonrasında cemiyet üyesi arkadaşlarımız hastanemizin hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecekler diye konuştu. Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Coşkun Sağlamdin ise yaptığı açıklamada Kapadokya Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokolümüz meslektaşlarımıza hayırlı olsun dedi.       Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Sağlamdin, “ Kapadokya Gazeteciler Cemiyetimize üye olan meslektaşlarımız imzalamış olduğumuz protokol sonrasında Kapadokya Hastanesinde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut’a ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Coşkun Sağlamdin ile Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut gazetecilerin sağlıkta indirimli faydalanması amacıyla ön protokol imzaladı.

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Coşkun Sağlamdin  ile Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut gazetecilerin sağlıkta indirimli faydalanması amacıyla ön protokol imzaladı.

 

 

 

Kapadokya Gazetecileri Cemiyeti ile Kapadokya Hastanesi arasında yapılan protokol sonrasında gazeteciler hastanene sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanabilecekler.

 

 

Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut yaptığı açıklamada hastanemiz ile Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti arasında yapmış olduğumuz protokol sonrasında cemiyet üyesi arkadaşlarımız hastanemizin hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecekler diye konuştu. Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Coşkun Sağlamdin ise yaptığı açıklamada Kapadokya Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokolümüz meslektaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

 

 

 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Sağlamdin, “ Kapadokya Gazeteciler Cemiyetimize üye olan meslektaşlarımız imzalamış olduğumuz protokol sonrasında Kapadokya Hastanesinde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut’a ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.