Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da Turizmciler Darbe Girişimini Kınadı

TURİZM 25.07.2016 - 09:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya’da Turizmciler Darbe Girişimini Kınadı

Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları ortak bir basın açıklaması yaparak 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından darbe girişimi kınandı.
  Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları ortak bir basın açıklaması yaparak 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından darbe girişimi kınandı.    Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durmaz, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Yakup Dinler, Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç ve TÜRSAB Kapadokya BYK Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Sak Nevşehir Dinler otelde “Demokrasi Zaferi” konusunda basın toplantısı düzenlendi. Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları adına basın açıklamasında bulunan Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç şunları kaydetti;   “Ülkemizde büyük şehirlerimiz başta olmak üzere bu yıl artış gösteren PKK / İŞİD terör saldırıları nedeni ile ülke olarak ve de turizm sektörü olarak zor günler geçirmekteydik. Türk Turizm sektörü olarak bu kriz dönemini atlatmaya çalışırken, 15 Temmuz 2016 akşamı ülkemize FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişimi bizlere birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu, huzur ve refahın olmadığı bir ülkede turizm ve diğer sektörlerin yaşamasının çok mümkün olmadığını göstermiştir.   Bu hain darbe girişimi Türk Milletinin dik duruşu ve kararlılığı ile püskürtülmüş olup zalimler amaçlarına ulaşamamışlardır. Ülkemizi Libya, Irak ve Suriye gibi bölüp parçalamak isteyen içerideki ve dışarıdaki hain kuklalar, sivil halkı ve Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalayarak ne kadar acımasız olduklarını göstermişlerdir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünde olduğu gibi demokrasi zaferinin halk tarafından nasıl ilan edildiğini bir kez daha tüm Dünya’ya göstermiş olduk.   Bizler Kapadokya’nın Turizm Sivil Toplum Kuruluşları olarak terörü, darbe girişimini, paralel yapıyı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne kasteden tüm hainleri kınıyoruz.   Vatansever askerlerimize, polislerimize, hainlerin kurşun ve bombalarına hedef olan sivil halkımıza; kısacası bu “Demokrasi Zaferi” uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.   Türk Milletine geçmiş olsun. Bizler inanıyoruz ki; iyi ile kötüyü ayırmak ve huzurun, güvenin ve adaletli istikrarın yeniden tesisi için gerçekçi, kalıcı adımlar atma zamanıdır. Gerçek bir demokrasi ve uzlaşı ile vatanımız tez zamanda bu virüslerden kurtularak eskisinden daha da güçlü çıkacak; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet birlik içinde hür ve demokratik yaşamaya devam edecektir.”
Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları ortak bir basın açıklaması yaparak 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından darbe girişimi kınandı.

 

Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları ortak bir basın açıklaması yaparak 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından darbe girişimi kınandı. 

 

Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durmaz, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Yakup Dinler, Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç ve TÜRSAB Kapadokya BYK Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Sak Nevşehir Dinler otelde “Demokrasi Zaferi” konusunda basın toplantısı düzenlendi. Kapadokya turizm sivil toplum kuruluşları adına basın açıklamasında bulunan Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç şunları kaydetti;

 

“Ülkemizde büyük şehirlerimiz başta olmak üzere bu yıl artış gösteren PKK / İŞİD terör saldırıları nedeni ile ülke olarak ve de turizm sektörü olarak zor günler geçirmekteydik. Türk Turizm sektörü olarak bu kriz dönemini atlatmaya çalışırken, 15 Temmuz 2016 akşamı ülkemize FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişimi bizlere birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu, huzur ve refahın olmadığı bir ülkede turizm ve diğer sektörlerin yaşamasının çok mümkün olmadığını göstermiştir.

 

Bu hain darbe girişimi Türk Milletinin dik duruşu ve kararlılığı ile püskürtülmüş olup zalimler amaçlarına ulaşamamışlardır. Ülkemizi Libya, Irak ve Suriye gibi bölüp parçalamak isteyen içerideki ve dışarıdaki hain kuklalar, sivil halkı ve Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalayarak ne kadar acımasız olduklarını göstermişlerdir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünde olduğu gibi demokrasi zaferinin halk tarafından nasıl ilan edildiğini bir kez daha tüm Dünya’ya göstermiş olduk.

 

Bizler Kapadokya’nın Turizm Sivil Toplum Kuruluşları olarak terörü, darbe girişimini, paralel yapıyı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne kasteden tüm hainleri kınıyoruz.

 

Vatansever askerlerimize, polislerimize, hainlerin kurşun ve bombalarına hedef olan sivil halkımıza; kısacası bu “Demokrasi Zaferi” uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

 

Türk Milletine geçmiş olsun. Bizler inanıyoruz ki; iyi ile kötüyü ayırmak ve huzurun, güvenin ve adaletli istikrarın yeniden tesisi için gerçekçi, kalıcı adımlar atma zamanıdır. Gerçek bir demokrasi ve uzlaşı ile vatanımız tez zamanda bu virüslerden kurtularak eskisinden daha da güçlü çıkacak; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet birlik içinde hür ve demokratik yaşamaya devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.