Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da katliam devam ediyor

GÜNCEL 11.02.2019 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da katliam devam ediyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde kaçak yapılaşma devam ediyor.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde peribacaları yok edilmeye devam ediyor. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi Ünlü sokakta peribacalarının yanına yapılan inşaat çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. Her yıl yaklaşık 2 milyon turistin ziyaret ettiği Göreme beldesinde peribacalarının hemen yanı başına yapılan inşaat çalışması yerli ve yabancı turistleri büyük tepkisine neden oluyor.     Göreme’de peribacalarının hemen yanı başına yapılan inşaatın sahibini 1994-1995 yıllarında Göreme Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Cavit Kardeş’in olduğu öğrenilirken inşaat duvarında ise denetimi Göreme Belediye başkanlığı tarafından tabelasının asılı olması dikkatlerden kaçmadı.   Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kapadokya Bölgesinde yüzün üzerinde kaçak yapı var hepsi yıkılacak açıklamasının ardından yine Göreme’de peribacaların yanı başına yapılan inşaata kimin nasıl izin verdiği ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.   
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde kaçak yapılaşma devam ediyor.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde peribacaları yok edilmeye devam ediyor. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi Ünlü sokakta peribacalarının yanına yapılan inşaat çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. Her yıl yaklaşık 2 milyon turistin ziyaret ettiği Göreme beldesinde peribacalarının hemen yanı başına yapılan inşaat çalışması yerli ve yabancı turistleri büyük tepkisine neden oluyor.  

 

Göreme’de peribacalarının hemen yanı başına yapılan inşaatın sahibini 1994-1995 yıllarında Göreme Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Cavit Kardeş’in olduğu öğrenilirken inşaat duvarında ise denetimi Göreme Belediye başkanlığı tarafından tabelasının asılı olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kapadokya Bölgesinde yüzün üzerinde kaçak yapı var hepsi yıkılacak açıklamasının ardından yine Göreme’de peribacaların yanı başına yapılan inşaata kimin nasıl izin verdiği ise kamuoyu tarafından merak ediliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.