MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da Gün Batımı Keyfi

TURİZM 15.09.2016 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya'da Gün Batımı Keyfi

NEVŞEHİR(İHA)- Kurban Bayramı tatilini Kapadokya’da geçirmek için gelen yerli turistler Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan Kızılçukur vadisinde gün batımı keyfinin tadını çıkardılar
  NEVŞEHİR(İHA)- Kurban Bayramı tatilini Kapadokya’da geçirmek için gelen yerli turistler Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan Kızılçukur vadisinde gün batımı keyfinin tadını çıkardılar. Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki Kızılçukur Vadisi, Türkiye'de gün batımının en iyi izlenebildiği mekanlar arasında gösteriliyor. Gün batımı sırasında çoğunlukla kızıla, kimi zaman da yeşil renge dönüşen peri bacaları ile süslü vadi turistleri büyülüyor. Güneşin son ışıklarını izleyebilmek için Kızılçukur Vadisi'ne gelen turistler, batan güneşle birlikte bol bol hatıra fotoğrafları çektiriyor. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen yerli turistler ise Kapadokya’da gün batımı keyfini ailesi ile birlikte yaşıyor. Güneşin batmasına saatler kala Kızılçukur vadisine adeta akın eden turistler burada gün batımı keyfini yaşıyor. Kızılçukur vadisinde gün batımına karşı mutluluklarını ölümsüzleştirmek isteyen gelin damat ise gün batımına karşı fotoğraf çektirmesi ise diğer turistler tarafından adeta ilgi odağı olması dikkatlerden kaçmadı. Gelin damat fotoğrafı çektirmek için Kayseri’den Nevşehir’e gelen damat adayı Burhanettin Ayroz, “Burada olmaktan mutluyuz. Zaten buraları daha önce de biliyorduk. Genelde fotoğraf çektirmek için bu bölgeye geliyorlar. Bizde düğün öncesi gün batımına karşı fotoğraf çektirmek istedik” dedi. Samsun’dan gelen Mustafa Caymaz isimli bir vatandaş Kapadokya bölgesi gerçekten büyüleyici bir yer dedi. Caymaz,”  Burası harika bir ortam. Eşimle çocuğum ile birlikte geldik. Kapadokya’da gün batımının izlememizi tavsiye ettiler. Gün batımı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kapadokya bölgesini çok beğendik harika bir ortam” şeklinde konuştu. Ordu’nun Ünye ilçesinde gelen Merve ve Nurullah Bozlan çift ise, “Kapadokya’da gün batımını izliyoruz. Gerçekten çok güzel bir yer. Kapadokya bölgesine karşı ilgimde var. Herkesin gelip görmesini tavsiye ederiz” diye konuştular. Bir başka turist ise Kapadokya bölgesine ilk defa geldiğini çok beğendiğini gün batımını izlemenin çok zevkli olduğunu ifade etti. 
NEVŞEHİR(İHA)- Kurban Bayramı tatilini Kapadokya’da geçirmek için gelen yerli turistler Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan Kızılçukur vadisinde gün batımı keyfinin tadını çıkardılar

 

NEVŞEHİR(İHA)- Kurban Bayramı tatilini Kapadokya’da geçirmek için gelen yerli turistler Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan Kızılçukur vadisinde gün batımı keyfinin tadını çıkardılar.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki Kızılçukur Vadisi, Türkiye'de gün batımının en iyi izlenebildiği mekanlar arasında gösteriliyor. Gün batımı sırasında çoğunlukla kızıla, kimi zaman da yeşil renge dönüşen peri bacaları ile süslü vadi turistleri büyülüyor. Güneşin son ışıklarını izleyebilmek için Kızılçukur Vadisi'ne gelen turistler, batan güneşle birlikte bol bol hatıra fotoğrafları çektiriyor.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen yerli turistler ise Kapadokya’da gün batımı keyfini ailesi ile birlikte yaşıyor. Güneşin batmasına saatler kala Kızılçukur vadisine adeta akın eden turistler burada gün batımı keyfini yaşıyor. Kızılçukur vadisinde gün batımına karşı mutluluklarını ölümsüzleştirmek isteyen gelin damat ise gün batımına karşı fotoğraf çektirmesi ise diğer turistler tarafından adeta ilgi odağı olması dikkatlerden kaçmadı. Gelin damat fotoğrafı çektirmek için Kayseri’den Nevşehir’e gelen damat adayı Burhanettin Ayroz, “Burada olmaktan mutluyuz. Zaten buraları daha önce de biliyorduk. Genelde fotoğraf çektirmek için bu bölgeye geliyorlar. Bizde düğün öncesi gün batımına karşı fotoğraf çektirmek istedik” dedi.

Samsun’dan gelen Mustafa Caymaz isimli bir vatandaş Kapadokya bölgesi gerçekten büyüleyici bir yer dedi. Caymaz,”  Burası harika bir ortam. Eşimle çocuğum ile birlikte geldik. Kapadokya’da gün batımının izlememizi tavsiye ettiler. Gün batımı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kapadokya bölgesini çok beğendik harika bir ortam” şeklinde konuştu.

Ordu’nun Ünye ilçesinde gelen Merve ve Nurullah Bozlan çift ise, “Kapadokya’da gün batımını izliyoruz. Gerçekten çok güzel bir yer. Kapadokya bölgesine karşı ilgimde var. Herkesin gelip görmesini tavsiye ederiz” diye konuştular.

Bir başka turist ise Kapadokya bölgesine ilk defa geldiğini çok beğendiğini gün batımını izlemenin çok zevkli olduğunu ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.