Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya bölgesinin en sessiz bayramını yaşıyor

TURİZM 24.05.2020 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya bölgesinin en sessiz bayramını yaşıyor

Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kapadokya bölgesi en sessiz bayramını yaşıyor.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi belki de tarihinin en sessiz Ramazan Bayramını kutluyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında 23 Mayıs tarihinde tüm Türkiye’de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kapadokya bölgesinde sessizlik hakim olurken vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu görüldü.   Nevşehir il merkezinde ise cadde ve yollar boşken polis ekipleri de alınan tedbirler kapsamında il merkezinde zaman zaman karşılaştıkları araç ve vatandaşları kontrol ediyor.
Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kapadokya bölgesi en sessiz bayramını yaşıyor.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi belki de tarihinin en sessiz Ramazan Bayramını kutluyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında 23 Mayıs tarihinde tüm Türkiye’de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kapadokya bölgesinde sessizlik hakim olurken vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu görüldü.

 

Nevşehir il merkezinde ise cadde ve yollar boşken polis ekipleri de alınan tedbirler kapsamında il merkezinde zaman zaman karşılaştıkları araç ve vatandaşları kontrol ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.