Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Bedensel Engelliler Derneği 1 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti

GÜNCEL 15.12.2018 - 15:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Bedensel Engelliler Derneği 1 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği, başlattığı projeyle engelli bir kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
  Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği, Ürgüp’te bulunan Mehmet Diker Ortaokulu ile yaptığı ortak çalışmayla ihtiyaç sahibi engelli bir kişinin yüzünü güldürdü. Proje hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mehmet Yurtseven, “Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği olarak yürütmekte olduğumuz proje kapsamında Ürgüp ilçemizden Mehmet Diker Ortaokulunu örnek okul olarak seçtik. Okul müdürümüz Badegül Erel ve öğrenci kardeşlerimizin duyarlı yaklaşımıyla mavi kapak topladık. Dernek olarak okulumuzda özel donanımlı engelli aracımızı okul yönetimi ve öğrencilerimizle birlikte ihtiyaç sahibi kardeşimize verdik.” dedi. Yurtseven, her ilçede bir önek okul projelerinin devam ettiğini söyledi. Teslim törenine AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer de katıldı.
Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği, başlattığı projeyle engelli bir kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği, Ürgüp’te bulunan Mehmet Diker Ortaokulu ile yaptığı ortak çalışmayla ihtiyaç sahibi engelli bir kişinin yüzünü güldürdü. Proje hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mehmet Yurtseven, “Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği olarak yürütmekte olduğumuz proje kapsamında Ürgüp ilçemizden Mehmet Diker Ortaokulunu örnek okul olarak seçtik. Okul müdürümüz Badegül Erel ve öğrenci kardeşlerimizin duyarlı yaklaşımıyla mavi kapak topladık. Dernek olarak okulumuzda özel donanımlı engelli aracımızı okul yönetimi ve öğrencilerimizle birlikte ihtiyaç sahibi kardeşimize verdik.” dedi.
Yurtseven, her ilçede bir önek okul projelerinin devam ettiğini söyledi. Teslim törenine AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.