Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kamyon içerisinde sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı

ASAYİŞ 17.06.2020 - 12:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kamyon içerisinde sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı

Nevşehir-Aksaray çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında freni boşalan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen tır ve kamyona çarparak durabildi.
  Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’den Acıgöl’e gitmekte olan İbrahim Güneş (31)yönetimindeki  51 HC 091 plakalı kamyonetin freni boşaldı. Kamyonet sürücüsü İbrahim Güneş kamyoneti durduramayınca korna çalarak ilerlemeye başladı. Terminal kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen tır ve kamyona çarparak durabilen kamyonet içerisinde sürücü İbrahim Güneş ve yanında bulunan Mehmet Sezer Güneş kamyonet içerisinde sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken kamyonet sürücüsü İbrahim Güneş ve beraberindeki Mehmet Sezer Güneş itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonrasında sıkıştıkları yerden kurtarıldı.   Kazada yaralanan İbrahim Güneş e Mehmet Sezer Güneş sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Nevşehir-Aksaray çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında freni boşalan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen tır ve kamyona çarparak durabildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’den Acıgöl’e gitmekte olan İbrahim Güneş (31)yönetimindeki  51 HC 091 plakalı kamyonetin freni boşaldı. Kamyonet sürücüsü İbrahim Güneş kamyoneti durduramayınca korna çalarak ilerlemeye başladı. Terminal kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen tır ve kamyona çarparak durabilen kamyonet içerisinde sürücü İbrahim Güneş ve yanında bulunan Mehmet Sezer Güneş kamyonet içerisinde sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken kamyonet sürücüsü İbrahim Güneş ve beraberindeki Mehmet Sezer Güneş itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonrasında sıkıştıkları yerden kurtarıldı.

 

Kazada yaralanan İbrahim Güneş e Mehmet Sezer Güneş sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.