Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü, Nevşehir sağlık tesislerini ziyaret etti

SAĞLIK 24.12.2018 - 10:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü, Nevşehir sağlık tesislerini ziyaret etti

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Devlet Hastanesinde Servisleri ve H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezini ziyaret ederek personelle ve tedavi gören hastalarla görüştü,
  Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Devlet Hastanesinde Servisleri ve H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezini ziyaret ederek personelle ve tedavi gören hastalarla görüştü, incelemelerde bulundu. İnşaatı devam eden 100 Yataklı Ek Hastane Binası ve 25 Ünitlik Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bina yapım çalışmaları hakkında ve Yeni Diyaliz Merkezi hakkın da il Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’dan bilgi aldı. Prof. Dr. Kılıç’ın hastane ziyaretine İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Serçe, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Hastane Başhekimi Dr. Yücel Şal ve İdareciler eşlik etti. Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini Ziyaret Daha sonra Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine geçerek burada da inceleme ve temaslarda bulundu. Prof. Dr. Kılıç’ın hastane ziyaretinde Kozaklı Kaymakamı Ömer Faruk Duman, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Serçe, Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan ve İdareciler eşlik etti. Prof. Dr. Rahmi Kılıç Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde bir takım incelemelerde bulunarak İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’dan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesin Fiziki Yapısı ve yapılan tedaviler hakkında bilgi aldı. Kılıç daha sonra hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Devlet Hastanesinde Servisleri ve H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezini ziyaret ederek personelle ve tedavi gören hastalarla görüştü,

 

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve beraberindeki heyet Nevşehir Devlet Hastanesinde Servisleri ve H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezini ziyaret ederek personelle ve tedavi gören hastalarla görüştü, incelemelerde bulundu. İnşaatı devam eden 100 Yataklı Ek Hastane Binası ve 25 Ünitlik Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bina yapım çalışmaları hakkında ve Yeni Diyaliz Merkezi hakkın da il Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’dan bilgi aldı. Prof. Dr. Kılıç’ın hastane ziyaretine İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Serçe, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Hastane Başhekimi Dr. Yücel Şal ve İdareciler eşlik etti.

Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini Ziyaret

Daha sonra Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine geçerek burada da inceleme ve temaslarda bulundu. Prof. Dr. Kılıç’ın hastane ziyaretinde Kozaklı Kaymakamı Ömer Faruk Duman, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Serçe, Destek ve Personel Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan ve İdareciler eşlik etti. Prof. Dr. Rahmi Kılıç Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde bir takım incelemelerde bulunarak İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’dan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesin Fiziki Yapısı ve yapılan tedaviler hakkında bilgi aldı. Kılıç daha sonra hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.