MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kalaba'da Aile Sağlık Merkezi açıldı

SAĞLIK 09.11.2018 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kalaba'da Aile Sağlık Merkezi açıldı

Avanos ilçesine bağlı Kalaba Kasabasında hayırsever Hacı Nuri Yaralı ailesi tarafından yaptırılan Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.
  Açılış törenine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, sağlık çalışanları, Hayırsever Hacı Nuri Yaralı ailesi ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan protokol konuşmalarının akabinde hayırsevere Plaketi, Vali İlhami Aktaş tarafından verildi.   Yapılan duanın ardından Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ile Hacı Nuri Yaralı tarafından yapıldı.   Vali Aktaş; “Bu eserin ortaya çıkmasını sağlayan ve maddi olarak desteklerini sunan Yaralı Ailesine teşekkür ediyorum. Açılışını yaptığımız Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin Kalaba Kasabamıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.   Açılış sonrası protokol tarafından Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin gezilmesinin ardından program sona erdi.
Avanos ilçesine bağlı Kalaba Kasabasında hayırsever Hacı Nuri Yaralı ailesi tarafından yaptırılan Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

 

Açılış törenine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, sağlık çalışanları, Hayırsever Hacı Nuri Yaralı ailesi ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan protokol konuşmalarının akabinde hayırsevere Plaketi, Vali İlhami Aktaş tarafından verildi.

 

Yapılan duanın ardından Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ile Hacı Nuri Yaralı tarafından yapıldı.

 

Vali Aktaş; “Bu eserin ortaya çıkmasını sağlayan ve maddi olarak desteklerini sunan Yaralı Ailesine teşekkür ediyorum. Açılışını yaptığımız Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin Kalaba Kasabamıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Açılış sonrası protokol tarafından Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlığı Merkezi’nin gezilmesinin ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.