MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KADEM; ‘Sevgi İle Şiddet Yan Yana Gelmez’ dedi

GÜNCEL 25.11.2021 - 13:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KADEM; ‘Sevgi İle Şiddet Yan Yana Gelmez’ dedi

KADEM Nevşehir İl Temsilcisi İlkay Akün ‘Sevgi İle Şiddet Yan Yana Gelmez’ kampanyasının tanıtımını yaptı.
  İlkay Akün Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında hazırladığı kampanyada bu kez  ‘’Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez’ mesajı verdi.   Akün;  ‘’Önceki yıllarda ‘Sen Varsan Şiddete Yer Yok’, ‘Şiddete Göz Yumma’, ‘Şiddete Hakkın Yok’, ‘Cins Var Cins Var’, gibi kampanyalar düzenleyerek kadına yönelik şiddet sorununa dikkat çeken KADEM, bu kez ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’’ dolayısıyla hazırladığı kampanyada ‘’Sevgi İle Şiddet Yan Yana Gelmez’’ sloganıyla seslendik.  KADEM’in bu yıl verdiği mesajın amacı, özellikle son yıllarda aşk, sevgili, eş gibi kelimeleri sık sık cinayet, şiddet, ölüm gibi kelimelerle bir araya getiren hastalıklı yaklaşımların önüne geçebilmek. Oysaki sevgi; şiddet, cinayet, istismar ile yan yana gelemeyecek bir kavram. ‘Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez, Kendini Kandırma’ mesajıyla, şiddeti besleyen, sürekliliğini sağlayan davranışlar konusunda kadın erkek herkeste bir farkındalık oluşturması hedefleniyor. KADEM, kadınların onurları ile yaşayabileceği adil bir dünya inşa etme hedefine; hak savunuculuğu yanı sıra toplumsal bilinç oluşumuna yardımcı kampanyalarla ilerliyor’’dedi.   25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası mücadele günün de basına özel yapılan kampanya tanıtım programıyla 'Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez' sloganlı spot filmin ilk gösterimi yapıldı.  
KADEM Nevşehir İl Temsilcisi İlkay Akün ‘Sevgi İle Şiddet Yan Yana Gelmez’ kampanyasının tanıtımını yaptı.

 

İlkay Akün Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında hazırladığı kampanyada bu kez  ‘’Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez’ mesajı verdi.

 

Akün;  ‘’Önceki yıllarda ‘Sen Varsan Şiddete Yer Yok’, ‘Şiddete Göz Yumma’, ‘Şiddete Hakkın Yok’, ‘Cins Var Cins Var’, gibi kampanyalar düzenleyerek kadına yönelik şiddet sorununa dikkat çeken KADEM, bu kez ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’’ dolayısıyla hazırladığı kampanyada ‘’Sevgi İle Şiddet Yan Yana Gelmez’’ sloganıyla seslendik.  KADEM’in bu yıl verdiği mesajın amacı, özellikle son yıllarda aşk, sevgili, eş gibi kelimeleri sık sık cinayet, şiddet, ölüm gibi kelimelerle bir araya getiren hastalıklı yaklaşımların önüne geçebilmek. Oysaki sevgi; şiddet, cinayet, istismar ile yan yana gelemeyecek bir kavram. ‘Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez, Kendini Kandırma’ mesajıyla, şiddeti besleyen, sürekliliğini sağlayan davranışlar konusunda kadın erkek herkeste bir farkındalık oluşturması hedefleniyor. KADEM, kadınların onurları ile yaşayabileceği adil bir dünya inşa etme hedefine; hak savunuculuğu yanı sıra toplumsal bilinç oluşumuna yardımcı kampanyalarla ilerliyor’’dedi.

 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası mücadele günün de basına özel yapılan kampanya tanıtım programıyla 'Sevgi ile Şiddet Yan Yana Gelmez' sloganlı spot filmin ilk gösterimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.