MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KINIYOR ve LANETLİYORUZ !

TURİZM 19.07.2016 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KINIYOR ve LANETLİYORUZ !

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler yazılı basın açıklamasında bulundu.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD)  Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler  yazılı basın açıklamasında bulundu.    Yazılı basın açıklamasında şunlar vurgulandı ;  Türk Milleti bu darbe girişimine karşı birlik, beraberlik ve demokrasiye olan inancını en güzel biçimde savunmuş ve ortaya koymuştur.   Bu girişimin demokrasi ile bağdaşmadığı ortadadır. Ülkeyi yeniden karanlık ve bilinmezlik dolu günlere götürmek isteyen FETÖ zihniyetine karşı milletimiz ülkemizin dört bir yanında tek vücut olarak, milli iradenin ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu, 15 Temmuz'da demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm Dünya'ya bir kez daha göstermiştir.   Ülkemizin birliğine ve beraberliğine karşı yapılan bu haince saldırıyı tekrar kınarken, darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.   Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu adına;  Saygılarımızla; dedi.          
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler yazılı basın açıklamasında bulundu.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD)  Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler  yazılı basın açıklamasında bulundu. 

 

Yazılı basın açıklamasında şunlar vurgulandı ;  Türk Milleti bu darbe girişimine karşı birlik, beraberlik ve demokrasiye olan inancını en güzel biçimde savunmuş ve ortaya koymuştur.

 

Bu girişimin demokrasi ile bağdaşmadığı ortadadır. Ülkeyi yeniden karanlık ve bilinmezlik dolu günlere götürmek isteyen FETÖ zihniyetine karşı milletimiz ülkemizin dört bir yanında tek vücut olarak, milli iradenin ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu, 15 Temmuz'da demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm Dünya'ya bir kez daha göstermiştir.

 

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine karşı yapılan bu haince saldırıyı tekrar kınarken, darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

 

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu adına;  Saygılarımızla; dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.