Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Nevşehir’de Sınıfta Kaldı

SİYASET 03.02.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Nevşehir’de Sınıfta Kaldı

Meral Akşener’in Genel Başkanlığını yaptığı İYİ Parti Nevşehir’de adeta sınıfta kaldı.
  Türkiye’ye İYİ gelecek sloganıyla yolan çıkan Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti Nevşehir’de adeta sınıfta kaldı. İYİ Parti Genel merkezi tarafından başta İl Başkanlığı ataması ve merkez ilçe başkanlığı atamasının yapılmasının ardından bugüne kadar hiçbir faaliyette bulunamayan İYİ Parti yönetiminin ne yaptığı merak konusu. İYİ Parti İl Başkanlığı görevine Serkan Canpolat’ın atanmasının ardından yönetim kurduklarını sadece sipariş haberleri ile basın yayın kuruluşlarına servis eden Canpolat ve ekibi aradan geçen zaman zarfında halen basın mensuplarının ve kamuoyunun karşısına çıkamadılar.   Nitekim İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat ve yönetimi Nevşehir’de bundan sonrada mı basın yayın kuruluşları ve kamuoyundan kaçmaya daha ne kadar devam edecek merak konusu.
Meral Akşener’in Genel Başkanlığını yaptığı İYİ Parti Nevşehir’de adeta sınıfta kaldı.

 

Türkiye’ye İYİ gelecek sloganıyla yolan çıkan Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti Nevşehir’de adeta sınıfta kaldı. İYİ Parti Genel merkezi tarafından başta İl Başkanlığı ataması ve merkez ilçe başkanlığı atamasının yapılmasının ardından bugüne kadar hiçbir faaliyette bulunamayan İYİ Parti yönetiminin ne yaptığı merak konusu. İYİ Parti İl Başkanlığı görevine Serkan Canpolat’ın atanmasının ardından yönetim kurduklarını sadece sipariş haberleri ile basın yayın kuruluşlarına servis eden Canpolat ve ekibi aradan geçen zaman zarfında halen basın mensuplarının ve kamuoyunun karşısına çıkamadılar.

 

Nitekim İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat ve yönetimi Nevşehir’de bundan sonrada mı basın yayın kuruluşları ve kamuoyundan kaçmaya daha ne kadar devam edecek merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.