Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti il başkanından büyük iddia 'Akşener yakında Tayyib'i geçecek'

GÜNCEL 24.10.2020 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti il başkanından büyük iddia 'Akşener yakında Tayyib'i geçecek'

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay oldukça iddialı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay oldukça iddialı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.     İl Kongresinde İYİ Partiye büyük bir ilginin olduğunu, AK Partiden sonra İYİ Partinin şehrin ikinci siyasi partisi olacağını belirten İl Başkanı Ömer Ay, bu kez yapılacak ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener'in AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçeceğini iddia etti.     Kamuoyu araştırmalarına göre bugünlerde Erdoğan'ın 40 seviyelerinde oy oranı bulunurken, Akşener'in 38 civarında bir oy potansiyeline ulaştığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, çok yakın bir zamanda partiye olan teveccühün artışıyla Akşener'in Erdoğan'ın önüne geçeceğine gönülden inandıklarını dile getirdi.  
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay oldukça iddialı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay oldukça iddialı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.  

 

İl Kongresinde İYİ Partiye büyük bir ilginin olduğunu, AK Partiden sonra İYİ Partinin şehrin ikinci siyasi partisi olacağını belirten İl Başkanı Ömer Ay, bu kez yapılacak ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener'in AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçeceğini iddia etti.  

 

Kamuoyu araştırmalarına göre bugünlerde Erdoğan'ın 40 seviyelerinde oy oranı bulunurken, Akşener'in 38 civarında bir oy potansiyeline ulaştığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, çok yakın bir zamanda partiye olan teveccühün artışıyla Akşener'in Erdoğan'ın önüne geçeceğine gönülden inandıklarını dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.